Babát szeretnék. Vérnyomáscsökkentőt szedek. A terhesség előtt kell elkezdeni szedni a dopegytet, vagy elég, ha már tuti terhes vagyok? Orvos kerüli a témát.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 23:37
11/14 A kérdező kommentje:
3X1-gyel kell kezdenem. Közben mérni. remélem beválik.
2011. ápr. 12. 16:14
12/14 anonim válasza:
Igen,11 hónapig szedtem,és nem mindjárt,hanem fokozatosan jött elő az allergia,először csak pici pötty,aztán egyre több,végül ellepte az egész testemet.A cukorgondozós orvosomat nem érdekelte,így 11 hónap után kerültem egy magán kardiológushoz,Ő azonnal átállított másik gyógyszerre.Már írtam,hogy nem csak a dopegytet lehet szedni,tehát ha akkor derül ki hogy allergiás vagy,mikor már terhes vagy,akkor adnak másikat.Csak nagyon sok doki full tudatlan ehhez,csak a dopegytet erőltetik,úgy mint az én cukorgondozós orvosom.Meg van róla a véleményem,és a kardiológusom is nagyon ki volt akadva rajta,hogy ilyen allergiával miért nem állított le róla azonnal!
13/14 anonim válasza:
3*1,az nem sok.Én 3*2 szedtem,de nem ért semmit.
14/14 A kérdező kommentje:
Igen, 3x2 a maximális adag.
Nekem még az isoptint mondták, hogy lehet szedni.
Lehet, hogy azért múlnak neked nehezen a pöttyök, mert ilyen régóta vannak.
Én inkább elkezdem előtte szedni, nehogy a babának legyen baja, ha közben jön ki.
2011. ápr. 12. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!