Márc.3-4 körülre nem várom a mensit. Van aki velem egy cipőben jár? Mit éreztek, van valami különös ebben a hónapban?
Bár én is biztos lehetnék, hogy baba jön... ennél a bizonytalanságnál még a nem is jobb. :S
Ha 1 napig barnázol vérzés előtt az nem baj, de ha napokig, az utalhat hormonzavarra. Persze nem terhesség esetén hanem rendes menstruációkor. Ahány doki annyi vélemény, nekem csak a meddőségin derült ki. Amióta rendben a peteérés (feltehetőleg) azóta 28 helyett 34 napra jön meg és nincs pecsételgetés előtte, csak előző nap este minimális vérzés.
Ahogy elnézem, elég sokan vagyunk, lesz miért-kikért drukkolni! Mi 2,5 éve próbálkozunk,elvileg minden rendben és jónéhány praktikát bevetettem. (nem sorolnám, kb. ezer+1, most csak folsav, E-vit., Gynex csepp.)A múlt héten már azt éreztem, hogy a mellkasomon 2 felfújt lufival közlekedem - ez lenne a mellem, de a fájdalom kicsit alább hagyott,a hőm 37 fok körüli. Engem inkább az aggaszt, hogy tegnap óta feszít és görcsölget a hasam.Tesztet még nem merek csinálni, mert a pofáraesés nem esne jól, közben megöl a kíváncsiság és ezerrel figyelek minden jelzést!
Jaj, de nagyon kívánom, hogy az itt lévők közül 1-2 héten belül mind + tesztet produkáljunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!