Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Márc.3-4 körülre nem várom a...

Márc.3-4 körülre nem várom a mensit. Van aki velem egy cipőben jár? Mit éreztek, van valami különös ebben a hónapban?

Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 18:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is 3-4-re nem várom, és tegnap estétől halvány barna a folyásom.A mellem kellemetlenül feszül, a derekam nagyon fáj.Valóban gáz, ha a menstruáció nem vérrel kezdődik hanem barnás pecsételgetéssel? Nekem mindig olyan, aztán másnap lesz vér belőle.De a tegnaptól tartó folyás miatt már alig reménykedem, azért 3-án tesztelek egyet...
2009. márc. 1. 20:58
 12/15 anonim ***** válasza:
első vagyok: én egyszerűen tudom, hogy terhes vagyok, már voltam egyszer és tudom, hogy milyen :-) bár a tesztjeim negatívak, a HCG tegnap és ma is, illetve az LH tegnap volt halvány pozitív és ahelyett, hogy erősödött volna, mára hófekérke volt a csík helyén, de a rózsaszínezés és a mensis görcs egyértelmű...már nem kell teszt , második babát várjuk, szóval tudom mit kell érezni, szerintem a pecsételés azért inkább beágyazódás, mint hormonzavar jele :-)
2009. márc. 1. 21:02
 13/15 A kérdező kommentje:

Bár én is biztos lehetnék, hogy baba jön... ennél a bizonytalanságnál még a nem is jobb. :S

Ha 1 napig barnázol vérzés előtt az nem baj, de ha napokig, az utalhat hormonzavarra. Persze nem terhesség esetén hanem rendes menstruációkor. Ahány doki annyi vélemény, nekem csak a meddőségin derült ki. Amióta rendben a peteérés (feltehetőleg) azóta 28 helyett 34 napra jön meg és nincs pecsételgetés előtte, csak előző nap este minimális vérzés.

2009. márc. 1. 22:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Ahogy elnézem, elég sokan vagyunk, lesz miért-kikért drukkolni! Mi 2,5 éve próbálkozunk,elvileg minden rendben és jónéhány praktikát bevetettem. (nem sorolnám, kb. ezer+1, most csak folsav, E-vit., Gynex csepp.)A múlt héten már azt éreztem, hogy a mellkasomon 2 felfújt lufival közlekedem - ez lenne a mellem, de a fájdalom kicsit alább hagyott,a hőm 37 fok körüli. Engem inkább az aggaszt, hogy tegnap óta feszít és görcsölget a hasam.Tesztet még nem merek csinálni, mert a pofáraesés nem esne jól, közben megöl a kíváncsiság és ezerrel figyelek minden jelzést!

Jaj, de nagyon kívánom, hogy az itt lévők közül 1-2 héten belül mind + tesztet produkáljunk!

2009. márc. 2. 05:51
 15/15 A kérdező kommentje:
:) Igen, vagyunk egy páran. Nekem tegnap kicsit alábbhagyott a hasfájás, ami akkor szokott lenni, amikor elkezd a vizes folyás jelentkezni, ugyanis enyhül a feszítés. De most nem jelentkezett még az se. Ha nem lesz semmi jele a dolgoknak, akkor holnap reggel tesztelek, 13 nappal a peteérés után már csak látszódik valami. Éjjel azt álmodtam, hogy halványan, de pozitív lett a tesztem, annyira boldog voltam, hogy kiabáltam is örömömben. Azért fura, mert még nem láttam "élőben" pozitív tesztet, ez meg olyan valósághűnek tűnt. Na majd meglátjuk. Egyébként mi egy éve próbálkozunk, mert előtte 2 évig nem lehetett betegség miatt, és a próbák 8. hónapján mentünk el a meddőségibe, hogy vizsgáljanak ki mindkettőnket. Persze én vagyok a gyenge lácszem. :)
2009. márc. 2. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!