Márc.3-4 körülre nem várom a mensit. Van aki velem egy cipőben jár? Mit éreztek, van valami különös ebben a hónapban?
Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 18:43
1/15 anonim válasza:
én 6.-ra ben várom, tegnap óta rózsaszínezek, erős mensi görcseim vannak, de a banya a kanyarban sincs :-)
2/15 anonim válasza:
Szia! Én is 4-ére nem várom. Sajnos azt érzem, hogy megfog jönni.
3/15 anonim válasza:
Én 7-re nem várom, de sajna eddig minden úgy zajlik, ahogy szokott :(
4/15 A kérdező kommentje:
Nekem is mindjárt megjönös érzésem van. 27-28. nap körül volt valami rószíszínes pecsételésem. 34 naposak a ciklusaim. Az teljesen elmúlt, most száraz vagyok. Tegnap este óta szúrkál a hasam a mensis érzés mellé. A mellem ha gyúrkodom, akkor fáj, de inkább csak a mellbimbó környékén. Tegnap du. csináltam tesztet, negatív lett, még csak a leghalványabb jele nem volt 2. csíknak.
2009. márc. 1. 18:58
5/15 anonim válasza:
Nekem csütörtökön kell tesztelnem.Lombikos vagyok.
10 napja volt a beültetésem.
Pár napja nagyon érzékeny a mellem, feszül.
Néha szurkál és görcsöl a hasam.
Nagyon bízom benne, hogy sikerült.
Két babócát kaptam vissza, remélem mindketten megmaradtak:))
6/15 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem csütörtök környékén nem kellene megjönnie, de szerintem meg fog jönni most is. Ma együttlét után már rózsaszíneztem... Eléggé le vagyok törve, ez a 16.hónapunk. :-(
7/15 A kérdező kommentje:
Lányok, ha mensi előtt több nappal rózsaszíneztek meg pecsételgettek, akkor annak járjatok utána. Nekem is ez volt hónapokon keresztül, a dokim megnyugtatott, hogy semmi, természetes. Aztán amikor a meddőségiben alaposabban kivizsgáltak, kiderült, hogy van peteérés, de a tüsző nem reped meg és ezért nem kielégítő a ciklusom 2. fele. Ezért nem jött a baba. Ha most sikerülne, akkor nem kéne következő hónapban inszemre mennem. :)
2009. márc. 1. 19:38
8/15 anonim válasza:
Én is 3-4-re nem várom. decemberben volt egy vetélésem. Most ugyanazokat a tüneteket érzem.( Jaj, csak nehogy beképzeljem!) Fáj a cicim és alhasi enyhe görcseim vannak. Ráadásul mintha néha elkapna valami émelygés, de ha eszem valamit, abbamarad. És nem mellesleg fáj a derekam is. Remélem, h ez nem mensi. Akkor nem így szokott fájni a cicim és a görcs is más... bizakodom. Pénteken tesztelek.
9/15 A kérdező kommentje:
Nekem eddig soha nem volt olyan, hogy émelyegtem volna illatoktól, ma az ebéd illata olyan hányingert és öklendezést kreált, hogy az csak na. Viszont ha ez a baba miatt lenne, akkor már lenne elég HCG a szervezetemben és a tegnap délutáni teszt kimutatta volna. Nekem is van dolog ami más, pl. hogy beleszúrkál a hasamba. Meg nem is tudom, olyan másként érzek. :)
2009. márc. 1. 19:50
10/15 anonim válasza:
Nekem is a héten kéne nem megjönnie,de nem tudom pontosan,hogy mikor, mert Febr eljén jött meg először szülés óta,és nem tudom hány napos ciklusra számítsak.A szülés elött rendszertelen volt.Ha 28 napos akkor ma kellett volna nem megjönnie, de ha 32 naposak akkor 5-én.Pár napja picit fájdogál a hasam a ptefészkeim környékén, meg a derekam.Nem a melleim fájnak, hanem inkább a melleimnél a mellkasom.De az elsőnél nem ilyen volt.Szóval szerintem nem biztos hogy baba, úgyhogy arra készülök, hogy nem az, nehogy nagyot csalódjak. Valszeg Kedden reggel tesztelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!