Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek sikerült teherbe...

Akiknek sikerült teherbe esni, mentálisan hogyan érezték magukat abban az első hónapban?

Figyelt kérdés

Sokan írták hogy megérezték amikor teherbe estek, stb. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy lelkileg hogyan éltétek meg azt a hónapot?

A beágyazódás körül pl lehangoltság, vagy pont feldobottság? Vagy a nemvárt napja körül depresszió vagy nagy jókedv?

2009. szept. 15. 10:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindkét esetben várt gyerek volt, mégis a hormon változás miatt nem volt felemelő érzés, inkább úgy "elpunnyadtam", kicsit a felelősség, kicsit a tünetek miatt voltam levert. a terhesség elején gyakran voltam fáradt, bár ez nem jelenti azt, hogy jól aludtam, nekem még a második trimeszter is így ment ki, de a végére "feltámadtam".
2009. szept. 15. 11:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem hihetetlen volt, bár vártuk és terveztük a babát. Utána iszonyú félelem volt bennem, hogy valami baj lesz és elvetélek.
2009. szept. 15. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!