Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 03.12-re nemvárom. Nagyon...

03.12-re nemvárom. Nagyon reménykedem hogy ebben a hónapban már összejön a babó! De tünet semmi! Lányok ki van ugyan ebben a helyzetben? Tüneteket már éreztek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 10:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szia.

12.e még messze van még nagyon korai lenne a tünetek.

Görbéd esetleg nincsen?

2009. márc. 5. 10:47
 2/15 A kérdező kommentje:

[link]

A görbémet a ciklus.hu-n vezetem.Fogalmam sincs hogy jól másoltam-e ide.Ha nemlehet megnézni kérlek jelezd!

Elmagyaráznád hogyan kell értelmezni?

2009. márc. 5. 11:11
 3/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is akörülre nemvárom.Bár most fogalmam sincs,mert múlt hnapban 35 napos volt a ciklusom,és akkor ugye 5 napot késett.ha azt nem számítom,akkor,megint 29 napos ciklusnál 13.-án kell megjönnie.Most elöbb is volt peteérésem.Itt a görbém:

[link]

2009. márc. 5. 11:15
 4/15 anonim ***** válasza:
11.15-ös vagyok.Amúgy én sem érzek semmit még.Korai nagyon.
2009. márc. 5. 11:16
 5/15 anonim ***** válasza:

Én 14-ére nem várom, annyi tünetem van hogy feszül a hasam, szurkál, sokat pisilek, és éhes vagyok mindig.Néha fáj a fejem, nyilal a hüvelyem, és fáj a derekam.

Még nem élem bele magam, mert van még idő addig.

2009. márc. 5. 11:25
 6/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én is 13ra nem várom.Tünetem nekem sincs még.Nekünk ez volt a 9.hónapunk.Ti,hogy álltok?Pár szerint most végre sikerült,de én sajna nem vagyok ennyire optimista.Bennetek miyen érzések kavarognak?
2009. márc. 5. 11:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Bocsi a "pár" az párom akart lenni!
2009. márc. 5. 11:28
 8/15 anonim ***** válasza:
11.15.-ös vagyok.Nekem a mellbimbóm egy kicsit fáj,de semmi más.Állítólag be is duzzadt.De én már nem hiszek ebben.Megvárom a havi idejét.Ma reggel hányingerem volt,de ez is szerintem csak bemagyarázás,nem is gondolom,hogy babától volt.KORAI!Ha ebben a honapban nem sikerül,többet nem hőmérőzök,és hagyom az egészet,majd csak megjön aza babó.
2009. márc. 5. 11:32
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is olyan 12-14-ére nem várom. Semmi tünetem nincs, de szerintem még nem is kell, hogy legyen!

Érdeklődve figyelem majd, hogy nálatok mi fog jelentkezni! :)

Pozitív tesztre fel lányok!

2009. márc. 5. 11:51
 10/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 12-re nem várom, nekem sincs semmilyen tünetem, és én már elkönyveltem magamban, hogy nem sikerült, így nem reménykedem és nem fogok csalódni. Egyetértek az előttem szólóval,hogy nem lehet még tünet ugyanis az előző hónapban és már máskor is volt már minden tünetem, hasszurka, a vélt beágyazódáskor leesett a hőm majd visszament, magas hőm is volt, hányinger és mégis megjött, úgyhogy a görbéről csak azt látod, hogy volt-e tüszőrepedésed, mást nem, úgyhogy a tünetek sem igazán jelentenek semmit. Úgyhogy meglátjuk, hogy megjön-e, a mensi kimaradása az első biztos jel.
2009. márc. 5. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!