Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 03.12-re nemvárom. Nagyon...

03.12-re nemvárom. Nagyon reménykedem hogy ebben a hónapban már összejön a babó! De tünet semmi! Lányok ki van ugyan ebben a helyzetben? Tüneteket már éreztek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 10:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen ebböl még minden lehet! Csak nehéz kivárni a jövö csütürtököt!

Azért ha valaki ért hozzá elmagyarázná a görbémet?Jó ,rossz? Miből ,mire lehet következtetni?Valahol azt olvastam nagyon fontos görbét vezetni,sokmindent kitud avatott szem belőle olvasni.Nekem csak egy cikk-cakk-nak tünik. Nem arra alapozok.

2009. márc. 5. 12:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Kb. én is márc. 12-13-ra nem várom! Nehéz ilyenkor, én már 10 hónapja nem várom a mensit.. most (még) semmi tünet, de volt már olyan, h kb. 1 héttel előtte mensi-szerű enyhe görcs, haspuffadás, mellfeszülés vagy hányinger, de a végén sajna mindig megjött.. sose teszteltem még, mivel pontosan kiszámítható a mensim, de nagyon várom már a pillanatot, amikor késik.. megy a drukk Neked is!!! :-)
2009. márc. 5. 12:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Szóval nekem is a 10 hónap!Bár tudatosan csak decembertől szeretném igazán. Már ugyértem december előtt lesz ami lesz alapon álltam hozzá.Decembertől vitamint szedek,januárban volt egy spontán vetélésem.Azóta vezetem a hőmet is.Hát ennyi,kitartást mindenkinek!
2009. márc. 5. 13:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia.

Legelső válaszoló vagyok.

A görbéddel az a baj hogy nagyon magas az alaphőd és ez nem jó, azt hiszem ez pajzsmirizsre utal de ne vedd készpénznek mert nem vagyok biztos benne csak ugy emlékszem , de az biztos hogy nem jó a magas hőd , meg én 15. napra tenném a péd de nem tudom mire vélni mert rettenetesen nagyot ugrott ott lefele és utána meg rögtön vissza és elötte is nagyon magas volt ugyhogy ha volt is péd akkor szerintem nem repedt mega tüsző mert még 2 fázist is nehéz látni bennt nemhogy a trifázist szerintem egy doki látogatás nem ártana nyomtasd ki ez a görbét vidd el neki mert valami nincs rendben.

Ne,m megbántani akartalak de becsapni sem ez az öszinte véleményem.

Mielöbbi babásodást.

2009. márc. 5. 14:57
 15/15 A kérdező kommentje:

A pajzsmiriggyel minden rendben,legalábbis a legutolsó vérvétel szerint,ami 01.22-én volt.

Lehet hogy bután hangzik de mi az hogy 2 fázisos,illetve trifázisos a görbe? Bocsi tényleg nemtudom!

2009. márc. 6. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!