Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen természetes módszer...

Milyen természetes módszer segít/het a progeszteron szintet megemelni?

Figyelt kérdés
Sikerülhet alacsony szinten is teherbe esni? Köszönöm a segítséget!
2011. ápr. 9. 17:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Hát igen, én is a fogamzásgátlóra gondoltam:S Ha tudtam volna, hogy így bekavar:SS Amúgy Novynettét szedtem, nemtudom az mekkora dózisú hormont tartalmaz:S

Gondoljátok, hogy 1,5 év alatt még nem ürült ki a szerzetemből?!:( Legközelebb már csak akkor fogok szedni, ha nem akarok több gyereket:( Ha tudtam volna.....

Amúgy menszesz előtt barnáztam és azért kerestem fel a nődokit, akkor vizsgáltak ki és akkor mondták, hogy alacsony a progi szintem...azóta a barnázás megszűnt a Premenssel...csak kérdés, hogy a progi szintem emelkedett e:S

2011. ápr. 9. 17:43
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem is alacsony a progesteronom. Most várom a második véreredményemet, az első amit levettek a 21. napon alacsonyka lett.

Én most rendeltem progesteron krémet, de mielőtt elkezdem használni még megkérdezem a dokimat. Addig meg is jön a véreredmény. Lehet a doki inkább Utrogestant fog javasolni. Majd kiderül.

Szerintem érdemes lenne elmenned egy újabb vérvételre, hogy kiderüljön használt e a PreMens. Jókat olvastam róla, lehet hogy már rendezte odabent a dolgokat!! :-)

Szorítok nagyon!!!! :-)

2011. ápr. 9. 17:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem veszítesz vele semmit, ha megint megnézeted a progi szintedet, az biztos, hogy ha vészesen alacsony, akkor a teherbe esés után is támogatni kell a babát, hogy megmaradjon, ahogy a második válaszoló is írta. Ehhez pedig a doki kell. Ha csak kicsit alacsony a progid, akkor nem szükséges semmi kiegészítés. Kitartást és sok sikert!
2011. ápr. 9. 17:46
 14/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Akkor úgy látszik, hogy sajnos 1 cipőben járunk:( Én is gondoltam, hogy újra elmegyek...megnézetettem magam...de még lehet picit várok...

A Women's Creme-t rendelted? Azon én is gondolkodtam....

Te mennyi idős vagy és mióta próbálkoztok?

2011. ápr. 9. 17:48
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, a Women's Creamet rendeltem... :-))) Majd beszámolok az eredményről, ha gondolod!!! :-)

Szerintem menj el vérvételre, jobb tisztán látni! Azzal nem veszíthetsz! Legfeljebb megnyugszol, ha már használt a PreMens és jó lesz a progid. :-)

27 éves vagyok, hogy mióta próbálkozunk az kicsit bonyolult kérdés... :-) Tavaly 3 hónap után terhes lettem, de nem maradt meg a baba, a 6. héten elhalt. :-(

Utána ittam a cickafark-palástfű teát és augusztusban újra terhes lettem. Kaptam Utrogestant, meg is maradt a Kicsikém, de a 19. héten (decemberben) kiderült hogy beteg, úgyhogy meg kellett szülnöm. Nem lett volna életképes... :-(

Azóta már eltelt 4 hónap és most fogunk először próbálkozni. De ebben a 4 hóanpban voltam a vérvételen és ott világosan kiderült hogy alacsony a progi. Azért is írtam, hogy a dokit is meg fogom kérdezni, hogy a krémet használjam vagy az Utrot.

Nagyon szorítok Nektek!!!! :-)

2011. ápr. 9. 18:06
 16/20 A kérdező kommentje:

Jaj istenem ez borzasztó:S Nagyon sajnálom, hogy ennyi mindenen keresztül kellett menned....nem lehetett egyszerű lelkileg:((( Sok-sok erőt kívánok neked, és nagyon szorítok, hogy mihamarabb sikerüljön neked is a baba:)

Nagyon kíváncsi vagyok a krémre, és megköszönném, ha megírnád nekem a fejleményeket:) Ha gondolod privibe is tarthatjuk a kapcsolatot!

2011. ápr. 9. 18:12
 17/20 anonim ***** válasza:

Köszönöm, nagyon aranyos vagy!!!!!! :-)

Igen, nem volt könnyű... De a Férjem csodálatos ember és mindenben mellettem állt és segített! Mindig tudta/tudja mire van szükségem!! Hálás vagyok amiért Ő van és tudom hogy előbb utóbb a baba is megérkezik! :-)

A krémről akkor majd írok priviben!!! :-)

Puszi!!! :-)

2011. ápr. 9. 18:31
 18/20 A kérdező kommentje:
:)) Nagyon köszönöm...puszi... és ha van fejlemény akkor is írj mindenképpen;) SZORÍTOK!!!:)
2011. ápr. 9. 18:34
 19/20 anonim válasza:

szia!

én 10 évet vártam a babámra (most 2 hetes),sok orvost láttam, sok hormont kaptam,de nekem nem ezek segítettek,hanem egy vitamin,ami a patikákban kapható, a neve: OVANT, kb9000ft,3x1 a napi adagja és 60 szem van benne.én nem tudtam beszedni a 2. dobozzal, mert jöttek a tünetek (csoki koviubival+pozitív teszt).

ez egy a szervezetet a terhességre felkészítő vitamin komplex, és még mindíg olcsóbb,mint akár csak az inszemhez valógyógyszerek, az ivf-ről nem is beszélve.

szerintem érdemes kipróbálni még ezt is.

nekem bevált

2011. ápr. 10. 10:02
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó a segítséget! Mindenképpen utána nézek! GRATULÁLOK a babához!:)
2011. ápr. 10. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!