Milyen természetes módszer segít/het a progeszteron szintet megemelni?
Figyelt kérdés
Sikerülhet alacsony szinten is teherbe esni? Köszönöm a segítséget!2011. ápr. 9. 17:12
1/20 anonim válasza:
Nekem fél évig nem sikerült teherbe esnem a második babával, és mivel már 35 felett voltam, a dokim megnézte mi lehet az oka, akkor derült ki hogy kevés a progim. Felírt gyógyszert, azt mondta a következő hónapban a mens. után x nappal kezdjem el szedni. Teljesen elkeseredtem, aztán feladtam, hogy oké, gyógyszer nélkül én nem leszek terhes. A következő mensest pedig hiába vártam, így gyógyszer nélkül sikerült a baba. :-) Úgy látszik túl görcsösen akartam. Kevés progival is lehet valaki kismama, csak lehet, hogy tovább tart míg sikerül. Drukkolok!!
2/20 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy így is sikerülhet teherbeesni. Tehát odáig el lehet jutni, csak nagy a vetélés esélye. Ha valaki erre gyanakszik és közben tesztel egy pozitívat, azonnal menjen szerintem nődokihoz, hogy kapjon progis gyógyszert, ami segít megtartani a terhességet!
3/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm-most reményt adtál nekem!:) Gratulálok a babához!!!
2011. ápr. 9. 17:20
4/20 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy alacsony, voltam hormonvizsgálaton:( Kaptam rá Clostyt, csak nem akartam beszedni, mert akkor labilis volt a munkahelyem. Most viszont megint ott tartok, hogy úgy gondolom jöhetne....közben szedem a PreMenst már 3 hónapja....hátha....de hát lehet újra el kellene mennem nődokihoz kivizsgálásra...nemtudom:( el vagyok keseredve és félek, hogy nekem sose lehet babám:(
2011. ápr. 9. 17:25
5/20 anonim válasza:
Hány éves vagy és mióta próbálkoztok?
6/20 A kérdező kommentje:
23 és tavaly novemberben volt 1 éve, hogy próbálkozunk. Előtte 5 évig fogamzásgátlót szedtem.
2011. ápr. 9. 17:35
7/20 anonim válasza:
Első vagyok.
Volt idő mikor én is attól féltem, hogy nem lehet több gyerekem. Az első gyerekemet 28 évesen szültem, rá pár évre kétszer műtöttek daganatos betegséggel, így a második gyereket csak később vállalhattuk be. Akkor sem jött egyből, ahogy írtam. Ma már 17 hónapos a kicsi. (Kolléganőm 6 év próbálkozás, kivizsgálás, műtét, gyógyszerezés után most félidős kismama.)Mindig van remény, sose add fel.
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!! Nem fogom feladni, az biztos! :)
2011. ápr. 9. 17:38
9/20 anonim válasza:
Na igen, a fogamzásgátló. Arról sokat tudnék mesélni, egy babás kismamás topicban az egyik lány a gyógyszer abbahagyása után 1,5 évvel lett terhes. Nem mindegy milyen gyógyszert szedtél és mennyi ideig. Még nagyon fiatal vagy, mondhatnám előtted az élet, lehet még kisbabád, ne izgulj.
10/20 anonim válasza:
Ja még most jut eszembe, állítólag az E vitamin jótékonyan hat a teherbe esésre.
Van még egy Maca Vibe nevű szer, Dm-ben is kapható, olvass utána, de a helyedben még nem szednék semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!