Bevált valakinek a Gyuri bácsi fogamzáselősegítő teája?
Kedves Utolsó! Sajnálom, hogy nem vált be! Mi a gond, ha szabad kérdeznem? Voltam dokinál, és nincs semmi gond. Férjem következik... Másfél éves próbálkozás után most volt egy vetélésem, és gondoltam, a teával talán könnyebben jön a kövi baba. Innám a 3 hónapos várakozási idő alatt... Azt még megmondanád nekem, milyen tinktúrák voltak benne az irrigáláshoz? Hátha olcsóbban megvehetném külön. :)
Köszi. :)
A méregtelenítés, ahogy feljebb írták csalán és diólevél tea felváltva reggelente 1-1 csészével éhgyomorra, 6 hétig. ( Nem is igazán értettem, hogy alig bírta lenyelni, folyamatosan itták???, nem kell folyamatosan inni, csak 6 hétig.)
Méherősítés: napi 1 kávéskanál fagyöngytinktúra a nőnek, a férfinak pedig 1 fürjtojás sárgája naponta, és egy pohár barnasör. Ezt a párom nem teljesen tartotta be, 1 üveg barnasört elfelezett két napra ez volt, a harmadik nap pedig evett egy fürjtojás sárgáját. Ez egyébként nem olcsó. Ezt is 6 hétig kell.
Az utolsó négy hétben pedig teakeverékek vannak, rá van írva miből áll, de az arányok nincsenek feltüntetve. Külön férfi és külön női teakeverék, ezeket kell inni reggel éhgyomorra. Ezen felül van az a teakeverék, amiből rendesen teát kell főzni, ezzel kell irrigálni esténként, amíg el nem fogy (és nem tinktúrával).
Remélem érthetően írtam le, ha nem kérdezz. Nekünk használt a 6. lombikkal. (Máshogy viszont nem lehetett volna, mert ki kellett venni a petevezetőimet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!