Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bevált valakinek a Gyuri...

Bevált valakinek a Gyuri bácsi fogamzáselősegítő teája?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 22:23
1 2
 1/16 Fanny89 ***** válasza:
Erről még nem is hallottam!! Az mire való?
2011. ápr. 6. 07:54
 2/16 anonim ***** válasza:

Szia! Én meg rendeltem és ittuk a férjemmel együtt. Lombikos vagyok egyébként és azért kezdtük el mert mindig volt valami ami miatt nem lehetett kezdeni a lombikot. A 4-ik héten jártunk mikor minden rendbe jött velem, szerintem a teátol. És el kezdtük a lombik programot. Szerintem nagyon jó dolog én jobban éreztem magam töle. De most ugye abba kelett hagyni, vagy is a az utolsó teát iszom mert be is lettelk rakva a babák. Holnap tesztelek, hogy sikerült-e. (A teának van sorja, ha érted mire gondolok. Végig kell csinálni egy programot, különböző teákkal.)

Szerintem nagyon jó és én hiszek is benne és még az orvosom is hisz benne, örült, hogy el kezdtük. Sok sikert hozzá!

2011. ápr. 6. 08:52
 3/16 sumergo ***** válasza:

A 6. lombikunk sikerült vele. Szerintem érdemes kipróbálni, mert nem túl drága. Aki még nem hallott róla: www. gyorgytea.hu, babaváró tearendszer.

9+3 hkm

2011. ápr. 6. 11:04
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 15 ezer forint most egy adag, azért vacilálok. Persze, a lombikhoz képest semmiség...
2011. ápr. 6. 12:28
 5/16 Fanny89 ***** válasza:
Köszönöm szépen!! Gratulálok nektek!!
2011. ápr. 6. 12:28
 6/16 A kérdező kommentje:
Azt még hadd kérdezzem meg, hogy meddig tart egy ilyen kúra? Köszi.
2011. ápr. 6. 17:04
 7/16 anonim ***** válasza:

Én csak hallottam hogy sokaknak bevált, de sajna az ára miatt nem engedhetem meg magamnak:(

[link]

2011. ápr. 6. 17:05
 8/16 sumergo ***** válasza:

Sokáig, de már az első hónapban is sikerülhet, mert közben is lehet próbálkozni. Nagy vonalakban:

6 hét méregtelenítés

6 hét méherősítés és spermaszám és minőség javítás (más-más mindkettőre apunak és anyunak)

kb. 4 hét összetettebb dolog, teázni is kell apunak és anyunak, és anyunak irrigálni.

Mi a lombikot az utolsó 4 hétre időzítettük.

Ha sikerül, akkor még 3 hónapig málnalevéltea anyunak.

2011. ápr. 6. 18:52
 9/16 sumergo ***** válasza:
19%
Már bocs, de aki írta, hogy sok az ára, attól kérdezném: Ha egyszer nincs 15 ezred erre, akkor miből fogod eltartani a gyereked????
2011. ápr. 6. 18:54
 10/16 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Szerintem nem abból kell megbecsülni, hogy miből fogja eltartani a gyereket, hogy mennyit költ a fogantatásra....

Köszönöm a kedves válaszolónak, aki kifejtette a használatot! :)

2011. ápr. 6. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!