Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amikor a barátommal együtt...

Amikor a barátommal együtt vagyok, nem tudok nedvesedni, pedig nagyon felizgulok. Szex után pecsételő vérzésem volt (rózsaszines), és bal oldalt nagyon szúr, és a méhem is fáj. Terhes lennék?

Figyelt kérdés
védekezni nem védekezünk. minden együttlétnél fáj vele lenni.
2008. febr. 9. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem védekeztek? Nem félsz, hogy terhes leszel? Vagy épp ez a cél?

Használjatok síkosító krémet. Ha pedig védekeznél, akkor olyan óvszert, amin síkosító van.

2008. febr. 9. 14:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valami ferőzést szedtél össze. Ezzel mindenképpen menj orvoshoz, nem normális az, hogy vérzel és fáj szex közben.
2008. febr. 9. 15:16
 3/7 A kérdező kommentje:
És mitől kaphattam el a fertőzést? a barátomtól? vagy mitől lehet elkapni?
2008. febr. 9. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekunk noknek nagyon konnyu elkapni barmilyen fertozest.

Igen lehet,h a baratodtol /mert ugye a pasik alt.tunetmentesek,csak nagyon ritkan jonnek ra,h van vmi bajuk/ es akar tole is lehet,de akar egy wc-re menestol disco,benzinkut,bevasarlokozpont stb.hely ahol sokan forulnak meg.Menj el orvoshoz O fog tudni segiteni neked,es tuti a baratodnak is fel fog irni vmi gyogyszert ha olyan fertozesed van,h ne fertozzetek vissza egymast.

2008. febr. 9. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer sima vonatúton a nyílvános WC-n szedtem össze gombafertőzést. Na attól én is száraz lettem, mint a sivatag. Lehet, neked is gombát sikerült valahol "beszerezni".
2008. febr. 9. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem gondolok egyértelműen fertőzésre.

Sokszor én sem nedvesedek be szex közben eléggé, főleg akkor ha pl. ciklus elején szeretkezek, pl 9 ciklusnap környékén.

Olyankor vérezgethetsz attól, hogy megsérültél szex közben.

Lehet olyan eset is, hogy ovulációs vérzésed volt.

A fájdalom oka lehet, hogy tényleg nem ovuláció környékén szeretkeztél és lenn volt a méhszájad, amit a párod nemi szerve ütögetett és kisugárzott.

Ha most magamra vetíteném amit írtál, akkor én kb. peteérés előtt voltam mondjuk 4 nappal. Ugyanez szokott velem lenni. Nem vagyok beteg.

Jah, az hogy fáj, az meg lelki eredetű.

És még egy variáció: méhszájsebed ven, nekem akkor fájt minden alkalommal, sőt az vérzékeny is lehet szex közben.

Én is tanácsolom a kivizsgálást.

Lehet nincs bajod, csak lelki, de azért jobb biztosra menni.

2008. febr. 10. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell aggódni! Velem pl. előfordult, hogy amikor a férjemmel elkezdtünk szexuális életet élni, az első 10 - 15 alkalommal nekem is nagyon fájt, én is alig nedvesedtem. Majd később, amikor már feloldódtunk, akkor sokkal könyebben ment és elkezdtem nedvesedni.A menstruációm utáni néhány napban nekem is nehezen nedvesedik, de utána könnyebb lesz. Nem feltétlenül orvosi bajod van. Lehet, hogy inkább az tart vissza, hogy fáj. Használjatok síkosítót, hátha úgy könnyebb lesz. Kitartást.
2008. febr. 14. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!