15. voltunk együtt,17. nem vártam és nem is jött meg, ma31. viszont rózsaszínes de inkább barna folyásom volt nem is sok nem is kevés. Még lehet hogy terhes vagyok? Vagy most már megfog jönni? Tesztet már vettem vagy az már felesleges?
Szia!
Nem szeretnélek félrevezetni , csak magamból indulok ki. Mi is terveztük a babát, azokon a napokon voltunk együtt , amikor kell :) Első jel az volt, hogy valószínűleg sikerült a dolog ,hogy elmaradt .Pozitív volt a tesztem , avagy terhes lettem. Rá nemsokára (nem emlékszem pontosan mikor) barnán pöttyöztem egy napig. meg is ijedtem , de hála az égnek abbamaradt.Azután olvastam róla , hogy ez az un. "beágyazódásos" vérzés, amikor a kis petecsomag "kifúrja" a helyét , és ez pici vérzéssel járhat. Nézz először egy tesztet , de ha nem pozitív , akkor se keseredj el! én drukkolok azért hogy az legyen!!!:)
Nem csak akkor voltunk együtt,azon a hétvégén legalább 10x :)Megszakításos módszerrel... Na meg persze az az előtti hátvégén is....és még sokszor.Hónapok óta megszakításos módszerrel védekezünk.Azért gondolom hogy a 15.-i esettő eshettem teherbe mert az 15-16 napja volt és mostanra eshet a beágyazódás ideje.És gondolom ez most az volt.
Nem tudom hogy a megfázásom miatt szédülök és émelygek néha,vagy a babóca beágyazódása miatt??
A torokfájásom és a megfázásom nem árt neki vagy a beágyazódásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!