22 évesen,28 éves párral bevállalnátok a babát?
Szia!
Szerintem nyugodtan vállaljátok be!:)
Én 23 vagyok, a férjem 25 éves.
Mi 3 hónap járás után terveztük be a babát. Albérletben laktunk, közben anyukám mondta, hogy egyedül nem bírja fizetni a lakástörlesztöt plusz rezsit, költözzünk hozzá. Jelenleg is anyukámmal lakunk, felesben fizetünk mindent, 3 szobás a lakás, tehát a babának is van külön szobája.
Én csak alkalmi munkákat vállaltam terhesség elött, ezért csak gyest kapok meg családit, férjem túlórák nélkül 140 ezer nettót, de ha belehúz, akkor akár a 270 ezret is megkeresi. A baba még többet is kap mint kellene, de jellemzöen a maradék pénzt minden hülyeségre elköltjük.:)
Szóval sima ügy lesz nektek is!:)
Szia.
En 23, ferjem 26 volt amikor nekialltunk a babaprojektnek, ez lassan 3 eve tortent, azota sem jott ossze a baba. Bantott, sirtam, idegeskedtem... de a mai eszemmel be kell vallanom, hogy jo h meg nem lett baba. Azota berendeztem a lakasaimat, sajat vallalkozasba kezdtem, parommal is megjobban osszecsiszolodtunk. Es foleg annak orulok, hogy a nagy felelosseg-vallalas elott sikerult utazgatnunk, kikapcsolodnunk, megengedhettunk magunknak olyasmit amit talan babaval nem tehettunk volna. Orultunk volna nagyon egy bababnak, de attol tartok, hogy utolag hianyoztak volna ezek a dolgok. Lehet, hogy 5x annyit kellett volna kinlodnom mint most... es az igazsag az, hogy meg most is varnek 0,5-1 evet a babaval. De ez nagyon nagy erofeszitesembe kerult elismerni.
Nektek kedves Kerdezo, szerencses babavallalast es babavarast kivanok a tovabbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!