Miért kell 3 hónapot várni vetélés után?
Sziasztok!
Egyhónapja és egy hete volt missed ab-om.Sajnos 6 hetesen elhalt a baba.A műtét után pontosan 28. napon rendesen megjött a mensesem.
Annyira szeretnék babát!!!!Mindenképp kikell nekem 3 hónapot várni(illetve 2 hónap lenne még.)???????????Ha igen,miért????
Annyira hajt az ösztönöm,hogy megőrülök!
Van esetleg olyan aki hamarabb lett terhes mint a megadott várakozási idő?
Kérlek,segítsetek!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Erre azt tudom mondani hogy próbáld meg . Általában akkor szoktak 3 v. több hónapot mondani ha idős terhesség volt ami elhalt.
Nálad ez nem áll..nyugodtan megpróbálhatjátok.
Sok sikert!!
2. vagyok..
Egyébként igen ... csak kimaradt. elhalt 5 hetes terhessség után a köv. ciklusban lettem várandós.
Szia. Nekem is 6 hetesen halt el, 8 hetesen volt missed ab-om. Nekem is 3 hónapot mondtak, de mi csak egy menstruációt vártunk meg (annyit mindenképp kell viszont!!!) de rögtön nem sikerült, csak a 3. hónapban! :) Ma már 2,5 éves.
Amúgy azért mondják, hogy a "kaparás" után a méh nyálkahártya jól vissza tudjon vastagodni, mert abban tapad meg az embrió, és ha vékony, akkor hiába jön létre a fogamzás, de nem tud megtapadni. Ez amolyan "vészbiztonsági tanács".
Igen ahogy az utolsó v. mondja .. mégha elhalt baba miatt is van a mütét lekaparják a méhet cu kanállal- küretkanál- és ott az új terhesség előtt meg kell hogy vastagodjon a méh nyálkahártya.
lényegében a lelki felkészülésen túl ez a döntő hogy mikor lesz újra baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!