Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gondolkozik valaki mostanában...

Gondolkozik valaki mostanában 3-dik babán?

Figyelt kérdés

Kettővel vagyok itthon.4múlt a nagy, a kisebb 2,5. Én úgy szeretnék harmadikat, de nem tudom merjük vagy sem. Férjem is gondolkodóban van. Természetesen a "nem" az anyagiak miatt van, na meg persze a nehezebb napokon amikor a két gyerek két ördöggé válik :)

Van most itt így valaki ilyen "helyzetben", hogy nem is tudja mi legyen? Vagy aki már döntött? Szívesen hallgatnék véleményeket, helyzeteket!

2011. márc. 27. 14:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Kedves utolsó!Elég szomorú,hogy így goldolod.....majd erről a véleményedről,megkérdezném 15év múlva a gyerekeidet,hogy hogyanis értékelik a jelenlegi helyzetük mellett a te mostani válaszodat....Igazad van...neveljük a sok gyereket,nem baj hogy nincs meg mindenük....szegények:((
2011. márc. 28. 07:38
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

:D

Tévedsz. Megvan mindenük. Szerető családjuk van, ételük van, ruháik vannak, mindenük megvan. Nekem se vettek házat a szüleim, de én soha nem is vártam el. Az én életem én építettem fel, és erre büszke is vagyok. Nem elkényeztetett majmokat akarok én nevelni, hanem szerető nagy családban felnőtt értelmes embereket. Gondolom neked ez nem volt meg.

2011. márc. 28. 07:43
 23/28 anonim ***** válasza:
14%

Rosszul gondolod:)

Marha büszke lehetsz magadra,hogy turkálóból öltözteted a gyerekedet..szégyen

2011. márc. 28. 07:49
 24/28 anonim ***** válasza:
81%

A szégyed a kötözködésed, a 32%-od és a stílusod. Az a szégyen! :D

További szép napot neked! :D

2011. márc. 28. 08:00
 25/28 A kérdező kommentje:

Huuu....hát én nagyon szegény családból származom, párizsi ünnepnapokon volt, sajt csak évente egyszer. Torta nem volt szülinapomon. Ketten voltunk testvérek, nagy szeretetben. Házat vennünk kellett magunknak, de mindettől függetlenül anyukám a legjobb barátom, többet mondok el neki mint a legjobb barátnőmnek. Vele mindent megosztok, és mindig számíthatok rá, sose jutott eszembe, hogy szegények voltunk ezért el kell itéljem őket. Számunkra még az olszországi kirándulásra is összekuporgatta a pénz, hogy ne lógjunk ki a sorból. Nem szenvedtem hiányt. Jól tanultam, büszkék voltak rám. Bár tény korán kellett suli mellett dolgoznom. És?????Sokkal jobban értékelem a pénzt, ennyi. Most viszont jól élnek, sokat kapnak az unokák tőlük. Gondolom mindent, amit nekünk anno nem tudtak megadni.

Jelenleg mi azért ennél jobban élünk, mindent az asztalra tudok tenni, ami SZÜKSÉGES!!!!!!!

Egyáltalán nem bánom hogy a seggem nem egy készbe tettem be, hanem küzdünk mindenünkért.Van mire büszkék legyünk inkább, minthogy anyámék vegyenek meg mindent.

Szóval ezért gondolkozok a harmadikon. Ha meg úgy neveled a gyereked hogy csakis márkás cuccot kapjon nehogy kilógjon, hát te tudod, nyilván neki más lesz az értékrendje. Én nem is szeretném ha az enyém ilyenek közé akarjon beilleszkedni. Nem a gönc teszi az embert, legyen igényes, szép tiszta, ne legyen szakadt nyúlott. Ennyi.De hát mindenkinek más az értékrendje. Remélem az én fiaim nem is akarnak közéjük tartozni, akiknek a adidas meg a nike meg a mittoménmi az értékmérő.

De természetesen ez a te véleményed, elfogadom, viszont pocskondiázásnak nem itt van a helye!

2011. márc. 28. 09:38
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
Ki beszél márkás ruhákról?????Ez a Ti dilitek az utóbbi hozzászólásokban..de azért a gyereknek,NE HOGY MÁR A MÁS LEVETETT RUHÁJÁT KELLJEN HORDANIA....na azért ne már...sajnálom hogy töröltetted a váloaszomat,de azért tartom,hogy inkább a nyomorba szültök még egy gyereket ahelyett hogy azt a kettőt ami megvcan,rendesen mindent megadva nekik,nevelnétek fel őket???!!Ez számomra érthetetlen...tisztelet a kivételnek,.de aki meg lánvba szüli a gyerekeketcsak hogy ne kelljen elmennie dolgozni...az is szégyellje magát,mert a szegéyn férj,meg halálra gürizi magát,hogy mindent megteremtsen...de őt nem nagyon veszitek emberszámba....úgy látom itt csak bólogatni tudnak egymásnak,mert az a jó válasz a feltett kérdésre amit a kérdező hallani akar...nem a 32százalék a szégyen,hanem a turkált ruha.meg az,hogy a párotok majd megszakad,hogy meglegyen a mindennapi betevő,ti meg csak láncban szülitek a kölyköket..gyerekgyárosok.....az ilyenek férje szokott besokallni a nagy tehertől és félrelépni..nem is csodálkozom rajta
2011. márc. 28. 09:55
 27/28 A kérdező kommentje:

Nem kommentelem a véleményemet a hozzászólásodról. Semmit nem töröltettem, most ültem le a géphez.

De nem értek veled egyet.Gondolsz amit akarsz, de azt hiszem némely megjegyzésedet jobb lenne ha megtartanád magadnak. Vettem a véleményedet, természetesen mindenkiét tiszteletben tartom, de ennyi, többre tőled nem vagyok kíváncsi, már úgyis leírtál mindent. Szép napot!

2011. márc. 28. 10:21
 28/28 anonim ***** válasza:
80%

Miért lenne szégyen, hogy turkálóból öltözik a család? A nyomor nem itt kezdődik. Én Erdélyben születtem,értelmiségi családban, de a 80'-as években ott olyan nagy volt a szegénység, hogy szó szerint éheztünk, a boltok polcai üresek voltak és hiába volt a szüleimnek viszonylag jó fizetése, mégsem volt mit együnk, nem lehetett kapni se kenyeret, se húst, se olajat stb.Mégis felnőttünk a húgommal, pedig új ruhánk sem volt, de a szüleink nagyon szerettek bennünket, amit az akkori rendszer engedett azt megadták nekünk.

Ugyan nem tudom, hogy milyen színvonalon élsz, de a kérdés feltevője sem nyomorba szülné a harmadik gyermeket, fedél van a fejük felett, nem éheznek, nem fáznak, akkor mi a problémád?

Tudod, a történelem során volt jó pár nehéz időszak, amikor az emberek szó szerint nyomorban éltek, a nők akkor is szültek és minden társadalom kitermelte a nagy embereit.Édesapám például a II. világháború alatt született egy tanyán, na akkor tényleg volt nagy szegénység, iskolába gyalog járt minden nap, ami 15 km-re volt a tanyájuktól, mégis imádta a szüleit, egyetemi tanár lett belőle, pedig nagyon egyszerű körülmények között nőtt fel.

Rengeteg butaságot írsz, előbb gondolkodj egy picit...

2011. márc. 28. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!