Írnátok nekem a "hasszurkáról", ami a pozitív terhességi tesztet előzi meg?
Mi az, hogy szurkáló érzés? Mintha odabent egy tűvel megszúrnák? Vagy valakinek csak tompább érzés annál, ilyen kis enyhe görcs szerű?
Középen éreztétek? Ha oldalt, akkor mindig ugyanazon az oldalon? Ez csak a beágyazódás napjától érezhető, tehát fogantatás után 7 nappal leghamarabb, vagy már előbb?
Köszi! Nem vagyok ám ilyen tudományos, csak érzek valami furát már napok óta, és szeretnék választ a kérdéseimre.
Szia!
Nekem a hasszurka olyan, hogy egy-egy hirtelen mozdulatra belehasít a fájdalom egy pontba, valamelyik oldalon a petefészkemnél. hol az egyik, hol a másik oldalon. Éles, erős, pillanatnyi fájdalom. Viszont én ezt nem csak akkor éreztem, amikor baba lett, hanem szinte minden hónapban, peteérés után kezdődően egészen mensesig, vagy amikor babás lettem, tovább is. Arra tippelek, hogy a megrepedt tüsző helye fájt így. Volt mensi jellegű derékfájás is, de az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!