Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Írnátok nekem a "hasszurkáról"...

Írnátok nekem a "hasszurkáról", ami a pozitív terhességi tesztet előzi meg?

Figyelt kérdés

Mi az, hogy szurkáló érzés? Mintha odabent egy tűvel megszúrnák? Vagy valakinek csak tompább érzés annál, ilyen kis enyhe görcs szerű?

Középen éreztétek? Ha oldalt, akkor mindig ugyanazon az oldalon? Ez csak a beágyazódás napjától érezhető, tehát fogantatás után 7 nappal leghamarabb, vagy már előbb?

Köszi! Nem vagyok ám ilyen tudományos, csak érzek valami furát már napok óta, és szeretnék választ a kérdéseimre.

2011. márc. 26. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem teljesen olyan volt mint menstruáció előtt. semmivel nem különbözött, minden nap azt hittem hogy meg fog jönni mert olyan volt a görcsölés. aztán mégsem jött meg.de a mellem viszont teljesen bedurrant,nagyon fájt onnan sejtettem hogy ez nem mensi lesz.
2011. márc. 26. 15:36
 2/4 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nekem a hasszurka olyan, hogy egy-egy hirtelen mozdulatra belehasít a fájdalom egy pontba, valamelyik oldalon a petefészkemnél. hol az egyik, hol a másik oldalon. Éles, erős, pillanatnyi fájdalom. Viszont én ezt nem csak akkor éreztem, amikor baba lett, hanem szinte minden hónapban, peteérés után kezdődően egészen mensesig, vagy amikor babás lettem, tovább is. Arra tippelek, hogy a megrepedt tüsző helye fájt így. Volt mensi jellegű derékfájás is, de az más.

2011. márc. 27. 07:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem nemvárt előtt kb egy héttel szúrkált a hasam.Olyan volt mintha beleszúrnának egy tűt!
2011. márc. 27. 12:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Sajna nekem mára világossá vált, hogy csak a hólyagjaim szurkálhattak a baciktól, sajna visszatérő hólyagproblémáim vannak, mára már totál eluralkodott. Pedig már úgy reménykedtem, mert már le is fogytam, hormonjaim és inzulinem is tök jó, (PCO miatt kezeltek) jó időben is voltunk együtt, erre ez a kórság........ brühühü...
2011. márc. 28. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!