Mensi és terhességi tünet?
Figyelt kérdés
Megjött rendesen, nem késett semmi. De még mindig meg vannak a terhességi tüneteim. Gyakori vizelés, hányinger. Mensizés alatt nem görcsöltem...!2011. nov. 23. 20:05
1/9 anonim válasza:
És mi a kérdés! Ha megjött, nem is késett, akkor nem vagy terhes.
2/9 A kérdező kommentje:
A kérdés drága válaszoló: Mensi és terhességi tünet? Ez azt jelenti hogy : Megjött de mellette vannak terhességi tüneteim, ami mensi előtt is voltak! Főleg azokhoz szólt akiknek megjött terhesség alatt!!!!! Köszi hogy ilyen értelmes vagy!!!!!!
2011. nov. 23. 20:22
3/9 anonim válasza:
A gyakori vizelési inger és a hányinger önmagában nem csak terhességi tünet, lehet akár más betegség tünete is. Minden ellenkező híresztelés ellenére a terhesség első gyanú jele a kimaradó havivérzés. A tünetekre nem igazán lehet ilyen korán adni, ráadásul ezeket a tüneteket bőven lehet pszichésen is produkálni akkor is ha valaki nagyon akarja a babát vagy ellenkezőleg nagyon nem.
4/9 anonim válasza:
Azért maradjunk annyiban,hogy akinek "megjön" terhesség alatt, annak általában késik és nem ugyanolyan a mennyisége ill. a színe, állaga. Mivel a terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális!
A tüneteket pedig elég erősen be lehet képzelni. Ill. mástól is lehet mondjuk pisilési inger.
De pár szár forint egy teszt, csináld meg,ha úgy gondolod!
5/9 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon köszönöm a válaszodat :) Hát....megmondom őszintén én nagyon szeretném:) De majd akkor következő hónapban. :)
2011. nov. 23. 20:28
6/9 A kérdező kommentje:
Tudom, fogok csinálni.....holnap :)
2011. nov. 23. 20:28
7/9 anonim válasza:
Ha megjött időben rendesen, akkor a többi az valami mástól van. Én különben mensikor is mindig többet pisiltem, hasmenésem volt, néha hányingerem is, akkor is, amikor még nem is gondolkodtunk a babán.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2011. nov. 25. 19:25
9/9 A kérdező kommentje:
Pozit teszteltem :D:D kettőt is :D (L)
2011. nov. 26. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!