Mennyire megbízhatóak a drogériákban kapható terhességi tesztek?
Figyelt kérdés
Pl. x-epil, easy pregnancy stb. Van különbség a gyógyszertári és ezek között az érzékenységen kívül?2011. nov. 29. 21:50
1/7 anonim válasza:
Nincs szerintem csak a tesztek között hogy 10-es vagy 25-ös meg ugye a tesztcsík olcsóbb mint a vizeletsugaras vagy a kazettás,de ezek azért drágábbak mert ugye a műanyagtartót...stb kell megfizetni, de mindegyikben tesztcsík van! Szerintem nem érdemes ezreket költeni egy tesztre én mindig olcsóbból vettem inkább 3 és ugye elvileg az már 1000%-os eredményt mutat.
3/7 anonim válasza:
Mindkét gyereknél drogériából vettem tesztet, összesen 4 db-ot, egyik sem hazudott.
4/7 anonim válasza:
Szerintem a lényeg, hogy be kell tartani a használati utasítást, és reggeli első pisiből kell csinálni.
Én X-epil-t vettem, mert 2 db volt benne (és mégis az volt a legolcsóbb akkor a DM-ben). Nemvárt után 3 nappal halvány pozitív lett az egyik. A másikat megcsináltam egy héttel később, az erősen pozitív lett.
24h kismama
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem már kimaradt egy menstruációm, 2 nap múlva kéne a következőnek jönni. Délután csináltam x-epil tesztet, az negatív lett. Ugye ennyi idő után már délután is kimutatná a terhességet?
2011. dec. 1. 16:30
6/7 anonim válasza:
Ha most negatív lett de már egy havi kimaradt akkor az nem baba miatt maradt ki de ha pl egy hete volt peteérésed akkor még nem mutatná ki ha az lennél dehát ezt így nehéz megmondani mindenképpen menj orvoshoz! Mióta próbálkoztok? A doki majd ír fel gyógyszert ha nem jön mg és nincs baba...
7/7 A kérdező kommentje:
Még annak a ciklusomnak a 8. napján voltunk együtt amikor még megjött, azóta sajnos nem találkoztunk, szóval már leglább 1 hónapos terhesnek kéne lennem. Nem próbálkozunk, de nem is gond ha összejön a baba, a szerencsére bízzuk :)
2011. dec. 1. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!