Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy kell 'lemondani'a babáról?

Hogy kell 'lemondani'a babáról?

Figyelt kérdés
Olyan sokszor olvasom,hogy amikor már 'lemondtatok'a babáról,akkor sikerült.De hogy kell ezt tenni?Kérlek segítsetek egy kétségbeesett 40 éves nőnek!
2011. márc. 24. 23:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát.

Nem,még nem voltunk "lombikon",mert hogy állítólag rendben van nálunk minden,és az orvosok türelemre intenek.Türelem..40 évesen!?Azt még hozzá kell tennem,hogy Én cukorbeteg vagyok,napi 4 szurival élek,de a cukrommal nincs semmi baj,évek óta vigyázom rá nagyon,főleg hogy a baba miatt is nagyon fontos.

2011. márc. 25. 20:50
 12/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Biztosan furcsán fogtok nézni sokan, de Én már nagyon az elején "lemondtam" Róla. Ennek az az oka, hogy tudom, elképesztően türelmetlen ember vagyok. Bár ez kicsit javul folyamatosan, de mégis.

Szóval én úgy gondoltam, hogy ha folyton ezen gondolkodok, el vagyok varázsolva, akkor az akár a munkám, kapcsolatom, egyéb dolgaim rovására is mehet (figyelem hiány). Az meg a várt Babácskának is csak a hátrányára válna hosszú távon. A lényeg, hogy már második próbálkozós hónapban voltunk, amikor egyszer leültem otthon, és megbeszéltem az érkező kis angyalkánkkal, hogy tökéletesen bízom benne, Ő tudni fogja pontosan, hogy melyik a legjobb időpont, amikor jön. Azt is elmondtam Neki magamban, hogy bármikor is érkezik, nagyon nagy szeretettel várjuk. Ezzel tulajdonképp magamat is nyugtattam. Innentől kezdve a páromra, a munkámra koncentráltam. Nem hőmérőztem, nem figyeltem semmire, amire ilyenkor szoktak. Még abban a hónapban kopogtatott Hozzánk a gólya!! Pozitív lett a tesztem! Számomra ezt jelentette a lemondás.

Sok sikert!

30/N

2011. márc. 26. 07:23
 13/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Nem jó helyen jártatok, lombik szempontjából (sem!). Először ugyanis inszeminációt ajánlanak, és ha az nem sikeres, utána a lombikot. A barátnőm 38 éves volt, mikor felkeresett egy intézményt (Forgács Intézet Budapesten), és már akkor azt mondta a doki nekik, hogy nincs mire várni, 38 éves, inszemmel kezdenek. Náluk is rendben volt amúgy minden, csak nem jött a baba. Ilyenkor már nem szoktak türelemre inteni!!!

Nekik azt mondták, hogy nem is csinálnak végig 6 inszemet (ennyi a protokoll), hanem csak 3-at, és a barátnőm korára való tekintettel a 4. már lombik lesz. De málijuk volt, mert a 3. inszem sikerült! :)

Válts orvost!!!

2011. márc. 27. 13:09
 14/20 anonim ***** válasza:
ugyanaz, mint az utolsó. Fejben ne tudtam elengedni, viszont a hőmérőt elraktam, görberajzolást befejeztem, sírtam eleget a negatív teszteken minden hónapban. és a következő hónapban pozitív lett a tesztem (35)
2011. márc. 27. 13:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is válts orvost, mert 40 évesen már nem mondhatják, hogy türelem. Nincs mire várni, lépni kell. Ha ez a doki nem segít, akkor azonnal keress másikat. Ne várj, mert tényleg kifutsz az időből. Mi 3 évet vártunk "csak" a lányunkra, tudom milyen érzés. 36 voltam amikor megszületett. Nagyon sok sikert kívánok, de tényleg indulj el és keress egy jó dokit aki segít.
2011. márc. 27. 14:16
 16/20 ketteske ***** válasza:
100%
Csak megerősíteni tudom az elöttem szóltakat. Válts orvost!!! Én is nagyon akartam babát, az első 3 hónap után összejött, majd a 26. héten meghalt. A második majd' 1 évre rá sikerült, missed ab. lett a vége. Aztán vártunk és vártunk, ezer vizsgálatunk volt, mind szerint rendben voltunk, de ezek után a türelemmel már baj volt. Görcsösen akartam a babát, egyszerüen nem tudtam tovább várni, és a férjem sem. Nem akartam, hogy az elkövetkező ki tudja hány évünk a babaprojectről szóljon, így felkerestünk egy magánklinikát, ahol azonnal inszemet kértünk, és mázlinkra az első sikerült. Te se várj tovább! És mindegy, hogy görcsölsz, vagy sem, a baba jön, ha akar. (34)
2011. márc. 27. 18:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, orvosváltáshoz mit szólsz?
2011. márc. 30. 14:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Szeressétek egymást :) Ne csak akkor, amikor 'itt az idő', bárhol, bármikor, ahogy jólesik :)

Szerintem a gyermekáldás túl van a biológia azon határán, amikor a különböző ivarsejtek találkoznak. A szerelem sem elhanyagolható tényező :)

2011. ápr. 1. 08:08
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Orvost fogok váltani,már el is kezdtük intézni,kérünk időpontot.

Utolsó válaszolómnak:Köszönöm a kedves szavakat,a szeretettel,szerelemmel nincs baj nálunk,igaz már nem vagyunk olyan "hevesek" ebben a korban,de mindent megteszünk.És nem kényszerből,nagyon odafigyelek rá,hogy ne így érezzük.Esti séta,fürdés,masszírozás,zene,hangulat,szóval,próbáljuk megadni a módját..Remélem még nagyon sokáig sikerül is megőrizni..

2011. ápr. 1. 13:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Jól csináljátok! :) És nagyon-nagyon-nagyon kívánok sok sikert Nektek!!!
2011. ápr. 2. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!