Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy kell 'lemondani'a babáról?

Hogy kell 'lemondani'a babáról?

Figyelt kérdés
Olyan sokszor olvasom,hogy amikor már 'lemondtatok'a babáról,akkor sikerült.De hogy kell ezt tenni?Kérlek segítsetek egy kétségbeesett 40 éves nőnek!
2011. márc. 24. 23:31
1 2
 1/20 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%
Szerintem ez azt jelenti, amikor a pár már elfogadja, hogy nem lehet gyerekük, már nem nézik hogy termékeny időszakban van a nő, akkor nosza szeretkezzenek, hanem amikor kedvük van hozzá. Nincs a görcsös "gyereket akarok" érzés, hanem egy elfogadás, hogy ezt a lapot osztotta a sors.
2011. márc. 24. 23:39
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőméknek egy doki "segített" lemondani a babáról. Kb. két hónapja egyszer a Fél 2 c. műsorban az egyik elismert nőgyógyász azt mondta, hogy ő mindhárom lányának azt fogja javasolni, hogy 35 éves korig szüljék meg az összes unokáját, mert így "egészséges" (nem ezekkel a szavakkal mondta). Barátnőm megrágta amit hallott, elkeseredett, és 38 évesen "lemondott" arról, hogy anya legyen, hiszen már a doki(k) is azt modják, hogy...

Következő hónapban + lett a tesztje! :)

"Fejben" kell róla lemondani.

2011. márc. 24. 23:41
 3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.De Nekem nem megy,nem tudok lemondani róla.Én is szeretném átélni,megélni,azt az érzést amit egy kisbaba okozhat,a terhességet,szülést,mindent,ami ezzel jár,és a karjaimban tartani a kisbabánkat.Néha úgy érzem beleőrülök.
2011. márc. 24. 23:51
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Én is viszonylag későn szültem (35 évesen), és már nagyon vágytam rá, úgyhogy megértelek, nagyon is. Mennyi ideje vagytok az ügyön? Olyan intézményben voltatok már, ahol "rásegítenek" a dologra? (Inszem, lombik?)
2011. márc. 24. 23:53
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is viszonylag későn szültem, majd' 35 évesen.

Annyira akartuk, akartam a babát, hogy még a mensesem is elmaradt, összezavarodott. Az orvosom azt mondta, ha ennyit görcsölök a dolgon, a szervezetem így reagál rá. Kivizsgált, semmilyen szervi bajom nem volt. Csak az agyamban.

Aztán azt mondtam, és agyban is beláttam, hogy ha görcsölök rajta, ha foglalkozom vele, nem lesz baba.

Mindenki azt mondta, hogy ha mással leszek elfoglalva, amikor nem számítok rá, akkor jön össze.

Államvizsgára készültem, tanultam, feszült voltam. Lediplomáztam, és a diplomaosztó után pozitív lett a tesztem!!! :))

És képzeld: a tanulás alatt fogant meg a kisfiam, egy akkor még zavaros ciklusban (55 napos).

Azt mondom, mindegy, minek hívjuk (lemondás, stb.) kezdj valamibe, ami elvonja a figyelmedet a dologról, de közben légy résen, amikor ovulációd van!

Tudom, hogy könnyen beszélek, de próbáld ki! :)))

Drukkolok!

2011. márc. 25. 07:04
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Teljesen megértelek, nekem sem megy ez a lemondás. Egyszerűen képtelen vagyok arra gondolni, hogy már nem érdekel a baba dolog. Azon is parázok és is, hogy kifutok az időből, már 39 vagyok. Igaz a nagymamám és az anyukám is 39 évesen szült, de úgy látszik és nem örököltem a génjeiket. Ti mióta próbálkoztik? Inszemen, lombikon voltatok már?
2011. márc. 25. 10:14
 7/20 anonim ***** válasza:
Igaz én még "csak" 27 éves vagyok, de nagyon félek attól, hogy nem fog összejönni a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk. Nálam nem fog működni, hogy ne gondoljak arra, hogy babát szeretnék (szerintem akinek nincs, nem is tud nem gondolni rá). 24 éves koromban kezdtem el érezni a vágyat kisbaba után.
2011. márc. 25. 11:27
 8/20 anonim ***** válasza:
Más célokat kell kitűzni,amik örömmel töltenek el.Pl. utazás,lakásfelújítás,stb.Nekem így fogantak meg a babáim(ikrek).
2011. márc. 25. 12:50
 9/20 anonim ***** válasza:

8,5 évig nekünk sem sikerült a " Babaprojekt":-(((

azután úgy döntöttünk, hogy nem aggódunk tovább azon, hogy saját gyermekünk születhessen, és jogerős alkalmassági határozat után két hónappal Kismama lettem. :-)))

Nem mondanám, hogy lemondtam róla, csak arról, hogy saját babám születhessen. És télleg megnyugodtam. Szépen el keztdtem vásárolgatni a Picikémnek, csak az Anyaság gondolata járt a fejemben, és láss csodát, összejött és terhes lettem.

Holnap lesz egy éves a Kisfiam.

Úgyhogy én végülis nem tudtam lemondani róla.

Szeritem nem is lehet. Sokan mondták, hogy nem kell olyan görcsösen akarni, stb., stb., de aki nincsen ilyen helyzetben, az szerintem nem tapasztalja meg, hogy ez milyen érzés.....

2011. márc. 25. 13:03
 10/20 anonim ***** válasza:
Egy nő nem tud lemondani arról ,hogy anya lehessen! Én még csak 26 éves vagyok, de 18 éves korom óta arra várok, hogy mikor lehetek már anyuka. A férjemmel lassan 2 éve próbálkozunk, de nem sikerül. 1 másodpercre sem fogok lemondani róla! És aki tudatosan tervez babát, akaratlanul is rágörcsöl, mert nyilván minden tőle telhetőt meg fog tenni a siker érdekében! Ha nem érzed a lelked minden porcikájával, hogy el tudod engedni a dolgot, erőszakkal nem fogod tudni...
2011. márc. 25. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!