Hogy kell 'lemondani'a babáról?
Barátnőméknek egy doki "segített" lemondani a babáról. Kb. két hónapja egyszer a Fél 2 c. műsorban az egyik elismert nőgyógyász azt mondta, hogy ő mindhárom lányának azt fogja javasolni, hogy 35 éves korig szüljék meg az összes unokáját, mert így "egészséges" (nem ezekkel a szavakkal mondta). Barátnőm megrágta amit hallott, elkeseredett, és 38 évesen "lemondott" arról, hogy anya legyen, hiszen már a doki(k) is azt modják, hogy...
Következő hónapban + lett a tesztje! :)
"Fejben" kell róla lemondani.
Én is viszonylag későn szültem, majd' 35 évesen.
Annyira akartuk, akartam a babát, hogy még a mensesem is elmaradt, összezavarodott. Az orvosom azt mondta, ha ennyit görcsölök a dolgon, a szervezetem így reagál rá. Kivizsgált, semmilyen szervi bajom nem volt. Csak az agyamban.
Aztán azt mondtam, és agyban is beláttam, hogy ha görcsölök rajta, ha foglalkozom vele, nem lesz baba.
Mindenki azt mondta, hogy ha mással leszek elfoglalva, amikor nem számítok rá, akkor jön össze.
Államvizsgára készültem, tanultam, feszült voltam. Lediplomáztam, és a diplomaosztó után pozitív lett a tesztem!!! :))
És képzeld: a tanulás alatt fogant meg a kisfiam, egy akkor még zavaros ciklusban (55 napos).
Azt mondom, mindegy, minek hívjuk (lemondás, stb.) kezdj valamibe, ami elvonja a figyelmedet a dologról, de közben légy résen, amikor ovulációd van!
Tudom, hogy könnyen beszélek, de próbáld ki! :)))
Drukkolok!
8,5 évig nekünk sem sikerült a " Babaprojekt":-(((
azután úgy döntöttünk, hogy nem aggódunk tovább azon, hogy saját gyermekünk születhessen, és jogerős alkalmassági határozat után két hónappal Kismama lettem. :-)))
Nem mondanám, hogy lemondtam róla, csak arról, hogy saját babám születhessen. És télleg megnyugodtam. Szépen el keztdtem vásárolgatni a Picikémnek, csak az Anyaság gondolata járt a fejemben, és láss csodát, összejött és terhes lettem.
Holnap lesz egy éves a Kisfiam.
Úgyhogy én végülis nem tudtam lemondani róla.
Szeritem nem is lehet. Sokan mondták, hogy nem kell olyan görcsösen akarni, stb., stb., de aki nincsen ilyen helyzetben, az szerintem nem tapasztalja meg, hogy ez milyen érzés.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!