Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan dolgoznátok fel?

Hogyan dolgoznátok fel?

Figyelt kérdés

Tudom, ez nem egészen ebbe a témakörbe illik, de nagyon bánt, és nem tudom hogyan tudnék beletörődni.

A helyzet hosszú, nem részletezem, a lényeg az, hogy 17 éves vagyok, és 2 hónapja derült ki, hogy nem lehet majd gyerekem, meddő vagyok. Fáj nagyon, de tudom hogy az életnek tovább kell mennie. Szerencsére anyuék mellettem állnak, és a barátom is teljes mértékben, már 2 éve vagyunk együtt, azt mondta hogy eszébe sem jutott hogy emiatt elhagyjon, és majd ha oda kerül a sor megoldjuk máshogy a babát.Lehet furán hangzik hogy 17 éves vagyok (a barátom 19), de tényleg együtt képzeljük el az életünket.

A kérdésem, hogy mit tanácsoltok, hogyan kellene a helyzetembe beletörődnöm?

2011. márc. 24. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ráérsz ezzel foglalkozni akkor amikor már babát szeretnétek.

Annak idején anyukámnak is azt mondták,hogy soha nem lehet gyereke,esetleg csak akkor ha megműtik (15 éves volt ekkor).Nem egyezett bele a műtétbe. Rosszul érintette a dolog de nem foglalkozott vele. Amikor apukámmal összeházasodtak az első bátyámra egy évet vártak mire megfogant, a kisebbik bátyám meg én jöttünk akkor amikor terveztek.

Úgyhogy fel a fejjel!Vannak még csodák!

2011. márc. 25. 10:46
 12/13 anonim ***** válasza:
A barátnőm keresztanyukájának is azt mondták, hogy meddő és hogy soha nem lehet gyereke. Mire 30 éves lett, ezt el is fogadta. 43 éves volt, amikor rosszul érezte magát. Elment a dokihoz, vérvétel és kiderült, hogy három hónapos terhes. Az élet úgy hozta, hogy utána még két egymást követő évben terhes lett. Három teljesen egészséges gyermeke született. A nagynéném is lemondott már arról, hogy lesz saját gyereke, amikor egyszer csak váratlanul beköszöntött a gólya. A második babájával egy kisebb orvosi beavatkozásra volt szüksége, de így is összejött neki. Az ő gyermekei is egészségesek. Szerintem most ne gondolj arra, hogy mi lesz akkor, ha nem. Még nagyon fiatal vagy és az orvostudomány is roham léptekkel fejlődik. Igenis lehet majd gyereked, és így élj!!! :-)
2011. márc. 25. 13:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Baratnomnek is azt mondtak hogy meddo, egy pasitol se lett terhes, aztan egy afrikai fickoval volt egy egyejszakas kalandja es egybol terhes lett, meg meg utana is parszor. :)

Azota en azt mondom, amig egy nonek mehe van, lehet gyereke is, az esely ott van! :)

2011. márc. 27. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!