El vehetik a gyereket ha már mozog és spirálom van?
Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 10:43
1/10 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy elvehetik-e, de nam ajánlott az biztos. Veszélyes spirál mellett egy terhesség, én biztos, hogy nem kockáztatnám!!!!
2/10 anonim válasza:
Hát elég nagy lehet akkor.
Spuri az orvoshoz!
Van aki megszül spirál mellett.
3/10 anonim válasza:
Te jó ég,akkor már hamarosan félidős leszel.Most vetted észre?Írd meg mit mondott a doki majd légyszíves.
4/10 A kérdező kommentje:
a vérzésem végig megvolt,de rendszertelenül,eddig még nem jártam orvosnál,mert még csak pár napja vettem észre,hogy nyugalmi állapotban folyton pici mozogást érzek a hasam alján.Ezt még csak én feltételezem,hogy gyerek lehet,ezért érdeklődöm,hogy ha tényleg igaz amire gondolok mi várhat rám
2009. febr. 24. 11:16
5/10 anonim válasza:
Egészséges terhességnél 12. hét után nem.
6/10 anonim válasza:
Az nem biztos, hogy terhesség, bármi lehet.
7/10 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet, s akkor megtudod hogy baba van-e a dologban, de dokihoz is jelentkezz be sürgősen, mert valami bibi van ha szokatlant tapasztalsz!
8/10 A kérdező kommentje:
nagyon bízok benne,hogy nem vagyok terhes,de már 5 éve van fent a spirál ami már nem biztos,hogy használ,és sajnos elég egészségtelenül élek,dohányzom,kávé,kóla,kevés vitamin,néha csak este eszem,és a munkám is olyan,hogy nehezeket emelgetek,de furcsa,hogy kb.4hónapja vacakol a menstruációm,és ennyi idősen mozdul meg először,annyi biztos nem húzom tovább holnap felkeresem a nőgyógyászt
2009. febr. 24. 11:37
10/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes,csak hormonális zavarok,gyógyszert írtak ami beállítja a ph értéket
2009. márc. 1. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!