Nagyon el vagyok keseredve. Ugye minden rendben lehet velem egy műtét után? Légyszi adjatok ötleteket.
Egy éve nem jött a baba amikor kiderült, hogy endometriózisom van. Ezzel 3 hónapja műtöttek. A rákövetkező hónapban nem volt peteérésem csak egy szép cisztám. Azóta minden gyönyörű a hőm a nyákom minden cak a baba nem jön még mindig. Most iszom a cicka és a palástfűtéát is.
Nem laparoszkóppal hanem rendesen operáltak és úgy hallottam, ha valamit találnak bent(petevezető csavarodás, elzáródás)azt ott helyben helyrehozzák. Sajnos a műtőorvosom egy szar alak volt és semmit sem mondott így nem tudom mi van a pocakban. Azóta elmentem egy másik dokihoz aki egy csomó pénzt kihúzott a zsebemből kikönyörögtem a hormonvizsgálatot(amire azt mondta nem kell mert szabályos a ciklusom), elküldött a háziorvosomhoz, hogy vegyen vért. Én szabit vettem ki(más városban van mint ahol élek stb.) 2 hétig a meszet ettem hogy vajon mi lesz és vissza jött vizsgálat nélkül, mert nem szakorvos küldött. Az agyvérzés kerülgetett meg az újbóli csalódottság. Utána meg is jött megint.:(
Most vagyok peteérés után(megint jól kihasználtuk) most megyek egy újabb dokihoz.
A kérdésem az ha ennyire rendbe a ciklusom és műtöttek is akkor azért kicsi az esély hogy meghagytak volna egy petevezeték elzáródást vagy valami komolyabbat?
Elnézést a hosszú szövegért és köszönöm.
A nővéremet két hónapja műtötték endomentriózussal. Nekik sem jött össze azóta sem a baba. Szerintem keress egy normális orvost aki veled és a problémáddal foglalkozik és elmagyarázz neked mindent pontosan.
Elméletileg a műtét alatt mindent helyre hoztak és jöhetne is akár a baba.
Köszönöm. Igen most márciusra kaptam már időpontot egy meddőségibe, de mivel most volt pé-m azért mindig itt motoszkál a remény hogy hátha már azt mondják baba van. Bár nem fogják.:(
Már félek az új orvosoktól, hogy megint magasról tesznek a félelmeimre. Az előző "orvosom" közölte miután majdnem sírva mondtam el hogy mi a abaj, ha sírok akkor nem áll szóba velem. Ez emberség? 30 éves vagyok és eddig úgy tudom nem is lehet babám, hát ne sírjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!