Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg olyan rosszak az...

Tényleg olyan rosszak az x-epil terhességi tesztek? Tegnap olvastam itt, de csak az volt itthon!

Figyelt kérdés

negatív lett, de Kedd óta nem jött meg!ÉS szurkál a hasam, meg isznyat fáradékony vagyok! Bár még szoptatok, de így is rendszeresen mensizek, már fél éve!

Most vettem másik fajta tesztet is, majd holnap próbálkozom!Csak véleményekre lennék kiváncsi, hogy ha ez negatív van még egyáltalán esély, hogy másikkal pozi lesz?

Köszi

2011. márc. 19. 14:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem :(

Apa azt mondta, hogy várjak holnapig, mert az első babánkkal is hétfőn lett pozi :)

És tegnap hallotta hogy nagyon szomorú lettem!

Úgyhogy holnap reggel One minute tesztet vettem, azt a rápisilőset!

Csak attól félek, hogy ha az is negatív akkor meg miért nem jön meg???

De poztiív lesz és kész !!!!!!!!!

Drukkolok mindenkinek aki tesztel....Írjátok meg Ti is!

2011. márc. 20. 08:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Fel a fejjel:)Ott lesz a csík. Mi ma vettünk egy másik fajta tesztet, nekem pozitív:) el sem hiszem...

2011. márc. 20. 13:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!!!!!
2011. márc. 20. 17:23
 14/15 A kérdező kommentje:

Menstruálok :'(

Mire felébredtem....

2011. márc. 21. 08:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Ó...sajnálom...fel a fejjel, majd következő hónapban, kitartás:)
2011. márc. 21. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!