Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olvastam, hogy a terhességi...

Olvastam, hogy a terhességi tünetek közé sorolják a sok pisilést, ez mikor jelentkezik? Számit a korai tünetekbe?

Figyelt kérdés
Menszi előtt 2 nappal vagyok.
2011. aug. 1. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Általában a tünetek a 6-7 hét környékén jelentkeznek. De mindenkinél más és más.
2011. aug. 1. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én már a 7.hétben jártam, amikor rámjött az állandó pisilhetnék. De ez a 12. hétre mérséklődött.

De hogy a kérdésedre válaszoljak, egyik barátnőmnek a nemvárt előtti napon kezdődött ez a gyakori pisilés dolog, emlékszem, azt hitte fel van fázva. Másnap pozit tesztelt. Szóval ezek szerint lehet korai tünet.

2011. aug. 1. 12:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálam is később kezdődött, de ez mindenkinél más és más.

Remélem, h teljesül az álmod, és pozi teszted lesz:)

2011. aug. 1. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mensi előtti napokban is sokat járok pisilni. De megy a drukk neked
2011. aug. 1. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:

detto mint én :)

Mikor a 2. terhességnél is olyan volt, mintha fel lelettem volna fázva (görcsölt is kicsit a hasam alja, szúrt a húgycsövem, állandóan pisilni kellett), már tudtam hogy megint..!

És szintén menzesz várás körüli napokban, kb. egy hétig.

2011. aug. 1. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a sok pisiléstől sejtettem meg, hogy terhes vagyok. Már nagyon hamar, a 31. napon folyton pisilnem kellett.
2011. aug. 1. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!