Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiszakadt a gumi, de ő azt...

Kiszakadt a gumi, de ő azt mondta, "nem ment el", így nem kértem esemény utáni tabit, úgy voltam vele, hogy minek. A menzeszem közben rendesen jelentkezik, de vannak terhességi tüneteim. Most akkor terhes lehetek, vagy sem?

Figyelt kérdés
Kb. 2 és fél hónapja voltunk együtt a barátommal. Kiszakadt a gumi, de ő azt mondta, "nem ment el", így nem kértem esemény utáni tabit, úgy voltam vele, hogy minek. A menzeszem közben rendesen jelentkezik, de vannak terhességi tüneteim. Reggeli hányás, mellfeszülés, szagérzékenység, stb... Tegnap és tegnap előtt csináltam tesztet, az első pozitív lett, a másik negatív. Most akkor mi van?! Még sosem voltam nőgyógyásznál, és félek, így jobb lenne elkerülni, ha nem lehetek terhes...
2008. júl. 25. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Mikor jott meg a mensid? Milyen?? Darabos? Rendes piros verzes, vagy sotetbarna? Esetleg csak enyhe barnazas? Gorcsolgetsz? Tehat olyan igazi mensi vagy csak enyhebb??

Kesett a mensid???

Szerintem menj orvoshoz meg ma. Lehet ez akar korai veteles is, vagy csak terhes vagy es ennek ellenere menstrualsz.

2008. júl. 25. 10:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Mivel lett pozitiv teszted így nagyon gyanus a dolog! Hiába lett negatív is, de az lehet, hogy nem túl érzékeny.

Hiába félsz a dokitól, muszáj elmenned!!! Márcsak azért is elkell menned, mert még nem voltál és szexuális életet élsz.

2008. júl. 25. 10:28
 3/3 anonim ***** válasza:

pozitív teszttel irány a doki, az mellékes, hogy a második nega lett, mert a pozitív kevésbé téved!!! A pozitív teszthez ugyanis kell a hcg hormon, ami a terhesség alatt van jelen..a nega teszt pedig lehet, hogy nem volt megfelelő érzékenységű, akár fajtán belül is.

Itt az ideje, hogy meglátogass egy nődokit, mert aki szexel, annak nő az esélye a méhnyakrák kialakulásának szempontjából, ezért minimum évente egy vizsgálat kell, különben még meg is bűntetném, aki nem megy erre a vizsgálatra, ami ingyenes!!

A barátodnak pedig nem kell elmennie ahhoz, hogy előváladékától teherbe ess!!!!

2008. júl. 25. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!