Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg olyan rosszak az...

Tényleg olyan rosszak az x-epil terhességi tesztek? Tegnap olvastam itt, de csak az volt itthon!

Figyelt kérdés

negatív lett, de Kedd óta nem jött meg!ÉS szurkál a hasam, meg isznyat fáradékony vagyok! Bár még szoptatok, de így is rendszeresen mensizek, már fél éve!

Most vettem másik fajta tesztet is, majd holnap próbálkozom!Csak véleményekre lennék kiváncsi, hogy ha ez negatív van még egyáltalán esély, hogy másikkal pozi lesz?

Köszi

2011. márc. 19. 14:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nagyjából középidős pé-vel ki kellene mutatnia már a kimaradás napján.Nekem 11. dpo-n iszonyat halvány volt,de időn belül,így tudtam,hogy terhes vagyok,3 nap múlva erősödött.
2011. márc. 19. 14:36
 2/15 anonim ***** válasza:

Remélem, nem rosszak. Én annyit olvastam róluk, hogy baromi halványak, ennyi.

Nekem két pozitív tesztem van ezzel a fajtával, másfélét még nem tudtam venni, remélem nem fals!3 és 5 napos késéssel csináltam őket a hét elején,és tényleg halványak.

NEm próbálod meg napközben a tesztet? ennyi késésnél már ki kellen mutatnia, nem?

2011. márc. 19. 14:42
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszi!

Később volt pé-m! Majd holnap próbálok egy másikat!

2011. márc. 19. 14:42
 4/15 anonim ***** válasza:
Én mára nem várom.Tegnap teszteltem egy negatívat x-epillel.Legközelebb hétfőn fogok.....
2011. márc. 19. 14:53
 5/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

2.-nak! Szerintem ha az is pozit mutat akkor tuti! :) Remélem gratulálhatunk :)

3.-nak!

Nekem kedden 24 nap telt el, de szopi alatt 24 napra mensizek :)október óta! Így a 28 nap ma telne le, de ma sem jött még meg!

Meg vasárnap ki is jöttek a kis pattijaim, amik két nappal a mensi előtt szoktak, így kétségem sem volt, hogy nem fog megjönni...De mindegy mert ha meg nem jön meg és nem vvagyok babaás akkor el kell mennem a jövő héten dokihoz...mert akkor valami baj van!

Drukkolok mindenkinek :)

2011. márc. 19. 14:57
 6/15 anonim ***** válasza:
Semmi baj velük. De sajnos tényleg elég halványak a többihez képest.
2011. márc. 19. 15:33
 7/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sok múlik a teszten. Én egyikkel reggeli elsőből olyan halványat teszteltem, hogy látni alig lehetett, a másikkal 2 órával később nem reggeli elsőből meg tankönyvi erőset. Egyik se xepil volt, csak mondom, hogy sok függ a teszt fajtájától.
2011. márc. 19. 17:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Én is tesztelés előtt állok. Mik voltak azok a tesztek? Nekem is X Epil csíkom van... De már látom a negát rajta előre... :)
2011. márc. 19. 18:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem van otthon Romed nevezetű tesztem ,az milyen?
2011. márc. 19. 18:58
 10/15 anonim ***** válasza:
Na teszteltel?
2011. márc. 20. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!