Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznéd a jóstesztjeimet?...

Megnéznéd a jóstesztjeimet? Szerinted?

Figyelt kérdés

22-re nem várom. 10-es Hcg-m negatív...Múlt hónapban nem várt előtt teljesen negatív volt a jóstesztem. Meg is jött... Szerintetek van esélyem?

[link]

[link]

2011. márc. 18. 12:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De sokan írtatok! köszi. 22-re, keddre nem várom. Próbélom nem beleélni magam, azért is tettem fel a kérdést, hogy ne az én elfogult szemeim lássák csak. :) De ahogy olvasom sokatokat becsapott ez a jósolgatás.... Meglátjuk...
2011. márc. 18. 13:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia! Teszteltél ma? Mi lett az eredmény? Nekem ma elkezdett fájni a derekam, tegnap barnás folyásom volt, ami mára elmúlt. Ez még csak a 7-8. dpo. Csak egy kicsit reménykedek.
2011. márc. 19. 18:31
 13/18 A kérdező kommentje:
Szia! Ma folytattam a jóstesztelést...Ma, nem jóindulattal, hanem tényleg erősebb a második csíkom. Terhestesztem csak 25-ös (x-epil) van itthon, ha holnap egyforma erős lesz a két csíkom, akkor megcsinálom, egyébként nem. Értelmetlennek látnám. Neked szurkolok, azt mondják a barnázás lehet a beágyazódás jele is... :) szóval akár... Mondjuk nekem nem volt, bár az előző terhességemnél sem. A hasam folyamatosan fájdogál, egyfolytában WC-re járok, mert azt érzem, hogy most jött meg... De egyenlőre semmi.
2011. márc. 19. 22:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szurkolok neked, remélem sikerül! Majd írd meg mindenképp, mi lett az eredmény. Ha úgy érzed hogy mindjárt megjön, az jó jel. Az első terhességemnél nekem annyira elkezdett görcsölni a hasam az utcán, hogy azt gondoltam itt a vég, teljesen elázok mire hazaérek. Aztán semmi nem jött. Másnap teszteltem, és pozi lett. De ennek már 8 éve... Azóta évek óta próbálkozunk a másodikkal. Tegnap fájt a derekam de nagyon, mára mérséklődött. Nem élem bele magam, mert már sokszor csalódtam. Kedden leszek a 10. dpo-n, akkor tesztelek egyet. Majd megírom mi lett. További szép hétvégét!
2011. márc. 20. 11:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy alakul? Csináltál ma is tesztet?
2011. márc. 21. 11:27
 16/18 A kérdező kommentje:
Tezsteltem még ma is... Gyönyörűen erősödtek a csíkjaim... És reggel 8-kor elöntött a nem várt. Szóval örök tanulság legyen az én esetem: NEM SZABAD JÓSTESZTELNI!!!!!!!!!!!!!! jövő hónapban hcg-t is akkor veszek, ha késik. De köszönöm mindenkinek a bíztatást, és érdeklődést.
2011. márc. 22. 13:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! Ne keseredj el! Hagyd a fenébe a jóstesztelést. Képzeld én ma elmentem a 10. dpo-n vérvételre, és 0,1 lett a Hcg-m. Egy bizonyos okból kifolyólag muszály volt tudnom, hogy terhes vagyok-e. Nem keseredtem el nagyon, de szerintem ebben a hónapban már nincs remény. Bár a doki azt mondta, még minden lehetséges, ez a vérvétel még nagyon korai volt. Hát nem tudom. Vasárnap kéne elvileg megjönni, ha addig nem jön meg, vasárnap megcsinálok egy vizelettesztet. Szóval fel a fejjel!
2011. márc. 22. 16:27
 18/18 A kérdező kommentje:
Fel a fejjel, én már jobban vagyok... Tudod: új hónap, új remény! De nálad még mindig nincs veszve semmi, bár nem sok az esély, de legalább valami. :) Nekem már annyi sincs. :) Tudom, hogy hülyeség ez a jóstesztelés, soha többet nem is fogok, most csináltam először és utoljára, de annyira hosszú egy hónap, míg kiderül, hogy vn-e új élet a pocakban, vagy sem... Azt is tudom, hogy ha van, akkor megvár, nem szökik el, csak sajnos a türelmetlen fajtából való vagyok... De soha többet jósteszt!!! Csak az a baj, hogy most amiatt is rossz, hogy nem tudom mi a baj, hiszen tutira jó időben voltunk együtt, és mégsincs baba...:(
2011. márc. 22. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!