Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznéd a jóstesztjeimet?...

Megnéznéd a jóstesztjeimet? Szerinted?

Figyelt kérdés

22-re nem várom. 10-es Hcg-m negatív...Múlt hónapban nem várt előtt teljesen negatív volt a jóstesztem. Meg is jött... Szerintetek van esélyem?

[link]

[link]

2011. márc. 18. 12:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitívak,az utolsó a legerősebb.
2011. márc. 18. 12:25
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de a kép alapján én nem látom hogy erősödne a csík. Aztán lehet hogy a valóságban jobban látszik. Milyen hcg teszttel teszteltél, és hányadik dpo-n?
2011. márc. 18. 12:27
 3/18 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 10. dpo-n így vannak a képen számozva is a tesztek. Én sem látom, hogy erősödne, csak jóindulattal... :) Febr. 25-én menstruáltam utoljára, 25 naposak a ciklusaim mindig, így kedden nem várom.... Csak annyira lassan megy az idő, és sajnos ha ez a hónap nem jön össze, akkor a jövő hónaóp esélytelen egyéb okok miatt. Amúgy elvileg jókor voltunk együtt. De mondom múlt hónapban egy csíkos volt a jóstesztem. Talán e miatt reménykedem.
2011. márc. 18. 12:31
 4/18 A kérdező kommentje:
Ja, és ma teszteltem, vaterán vett 10-es one steppel... Tegnap, 9. dpo-n Qupido negatív szintén... :(
2011. márc. 18. 12:32
 5/18 anonim válasza:
Mióta próbálkoztok?
2011. márc. 18. 12:56
 6/18 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de az enyém múlthónapban és most is ilyen és megjött. Vagyis most még nem jött meg, de nemrég elkezdtem barnázni, szóval szerintem nemsokára megjön. :(

Ja, és a ma reggeli nemcsak jószándékkal volt erősebb csík, mint a tegnapi, hanem tényleg. De ezekután szkeptikus vagyok a jósteszteléssel és jövő hnapban már tuti nem fogok ezen parázni.

Remélem nem lesz igazam és nálad bejön. Drukk!

2011. márc. 18. 13:07
 7/18 anonim ***** válasza:
Én is csak nagyon jó indulattal látom az erősödést. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem ettől sokkal egyértelműbb volt, ma mégis megjött sajnos
2011. márc. 18. 13:11
 8/18 anonim ***** válasza:

Én mintha úgy látnám, hogy az utolsó már egy kicsit sötétebb.. de még nagyon korai vagy, a jóstesztelést is inkább a 9-10. dpo-tól érdemes elkezdeni...amennyiben a következő napokban erősödnek a csíkok, esélyes a baba...általában a nem várt napján már mindkét csíknak azonos erősségűnek kell lennie..

én drukkolok nagyon! (de ne éld bele előre magad...)

Egyébként mikorra nem várod?

2011. márc. 18. 13:16
 9/18 A kérdező kommentje:
Hát remélem, hogy nem csap be ez a fránya jósteszt...És neked is a legjobbakat kívánom! Igazából szeptember óta szeretnék teherbe esni, de mindig volt valami: hol a fiam volt lázas és az ágya mellett virrasztottam, hol én szedtem antibiotikumot, hol a férjem nem volt itthon jó időben :), hol kiütéses volt a gyerkőc, és amíg nem tudta a gyerekorvos, hogy mitől van, addig azt tanácsolta, hogy ne, nehogy baja legyen a magzatnak... Élesben ez a második hónapunk. Jövő hónapban nem lesz itthon a férjem, utána meg meggondolandó, mert már akkor elkezdődik a gyesem a fiammal, és onnan már nem lesz túl jó gyedem a tesóval. És hát sajnos ez nem mindegy... Tudom, vannak akik éveket várnak babára, ahhoz az én problémám hangyányi, főleg, hogy van már egy gyerekem, de most annyira ideális lenne minden. Még a korkülönbség is.
2011. márc. 18. 13:16
 10/18 anonim ***** válasza:
bocs, nem tudok olvasni, 22-re..szerintem ha holnap, holnapután nem erősödik a csík...de erősödjön, drukkolok!
2011. márc. 18. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!