Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznéd az ovutesztem? Most...

Megnéznéd az ovutesztem? Most használom először, szeretnék segitséget kérni, hogy ez az a nap e vagy várjak még, illetve mennyit kellene várni és mikor csináljak megint, holnap vagy elég holnapután?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. jún. 6. 12:39
 1/10 A kérdező kommentje:
2011. jún. 6. 12:40
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát ez még nagyon nem pozi!:) Hányadik napon vagy!

Ennek az a lényege,hogy minden nap kell csinálni, kb. ugyanakkor!

2011. jún. 6. 12:42
 3/10 A kérdező kommentje:

9.napon kezdtem el a tesztet, mert nagyon zavaros a ciklusom és időben el akartam kezdeni, nehogy lemaradjak, de akkor ezek szerint még jóval több mint 1-2 nap van hátra.

??

Innentől kezdve mennyi idő szerinted?hány nap mire pozi lesz?

2011. jún. 6. 12:44
 4/10 anonim ***** válasza:

Ezt nehéz megmondani. Hülyeséget sem akarok írni! Barátnőmnek pl. egyik nap tök halvány volt, másnap meg totál pozi!

Szerintem még van legalább 2-3 napod. De csinálgasd minden nap és látni fogod. Ha erősebb a tesztcsík, akkor pozi!

Előtte figyelj,hogy ne nagyon igyál!

2011. jún. 6. 12:49
 5/10 A kérdező kommentje:
É hogy van ez, ha pozi lesz akkor azt követő 1-2 napban lesz az ovuláció ? És akkor mikor kell együtt lenni? Amikor pozi lesz aznap és utána hány napig?
2011. jún. 6. 12:53
 6/10 anonim ***** válasza:

A hcg teszttel ellentétben az ovutesztnél csak akkor pozitív, ha legalább olyan erős -vagy erősebb- a T-csík mint a C-csík (kontrollcsík). Szóval ez még nem +!

Ha 9. nap kezdted akkor -ahogy láttam 3-at lőttél el- akkor még van 2-3 napod kb. persze ha számolunk.

de csinálgasd és szerintem is kb. ennyi nap múlva lesz jó.

Ja és ha + akkor utána b. 24 órával van a tüszőrepedés. szóval amikor tesztelsz utána érdemes rögtön együtt lenni. (baj nem lehet belőle) :) drukkolok és írj majd hogy mi lett veled! :)

2011. jún. 6. 13:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Poz. teszt után 24-36 órán belül lesz ovu. Mi poz. tesz napján és a következő napon voltunk együtt. Ikerfiaink lettek:) (persze nem azért,mert 2 nap is együtt vtunk:) Viszont az bejött,hogy fiúra akkor nagyobb az esély,ha peteérés napján vagytok együtt,lányra pedig ha elötte 1-2 nappal.

Arra figyelj,hogy totál ugyanolyan vagy még erősebb legyen a tesztcsík,csak akkor számít pozinak. Mivel nekem sok tesztem volt,úgy csináltam,hogy minden nap ugyanabban az időben (du.) csináltam a tesztet,amikor elkezdett nagyon erősödni,elkezdtem délelött is csinálni. (ezt mondjuk sokáig nem kellett csinálni,mert tényleg csak akkor kezdtem délelött is a tesztelést,amikor már poz. közeli volt a teszt) Így viszont biztosan elkaptam az LH-csúcsot.Meg is lett az eredménye:)

2011. jún. 6. 13:30
 8/10 A kérdező kommentje:
nekem is sok tesztem van, 40db-ot vettem.
2011. jún. 6. 14:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hol vetted a 40db-os tesztet?

DM-ben, Rossmannban csak 5 db-osat láttam az nagyon drága úgy, a vaterásról meg sok rosszat hallottam.

2011. jún. 6. 22:00
 10/10 A kérdező kommentje:
teszveszen vettem egy hölgytől,40db volt 3200ft.
2011. jún. 6. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!