Megnéznéd az ovutesztem? Most használom először, szeretnék segitséget kérni, hogy ez az a nap e vagy várjak még, illetve mennyit kellene várni és mikor csináljak megint, holnap vagy elég holnapután?
Hát ez még nagyon nem pozi!:) Hányadik napon vagy!
Ennek az a lényege,hogy minden nap kell csinálni, kb. ugyanakkor!
9.napon kezdtem el a tesztet, mert nagyon zavaros a ciklusom és időben el akartam kezdeni, nehogy lemaradjak, de akkor ezek szerint még jóval több mint 1-2 nap van hátra.
??
Innentől kezdve mennyi idő szerinted?hány nap mire pozi lesz?
Ezt nehéz megmondani. Hülyeséget sem akarok írni! Barátnőmnek pl. egyik nap tök halvány volt, másnap meg totál pozi!
Szerintem még van legalább 2-3 napod. De csinálgasd minden nap és látni fogod. Ha erősebb a tesztcsík, akkor pozi!
Előtte figyelj,hogy ne nagyon igyál!
A hcg teszttel ellentétben az ovutesztnél csak akkor pozitív, ha legalább olyan erős -vagy erősebb- a T-csík mint a C-csík (kontrollcsík). Szóval ez még nem +!
Ha 9. nap kezdted akkor -ahogy láttam 3-at lőttél el- akkor még van 2-3 napod kb. persze ha számolunk.
de csinálgasd és szerintem is kb. ennyi nap múlva lesz jó.
Ja és ha + akkor utána b. 24 órával van a tüszőrepedés. szóval amikor tesztelsz utána érdemes rögtön együtt lenni. (baj nem lehet belőle) :) drukkolok és írj majd hogy mi lett veled! :)
Poz. teszt után 24-36 órán belül lesz ovu. Mi poz. tesz napján és a következő napon voltunk együtt. Ikerfiaink lettek:) (persze nem azért,mert 2 nap is együtt vtunk:) Viszont az bejött,hogy fiúra akkor nagyobb az esély,ha peteérés napján vagytok együtt,lányra pedig ha elötte 1-2 nappal.
Arra figyelj,hogy totál ugyanolyan vagy még erősebb legyen a tesztcsík,csak akkor számít pozinak. Mivel nekem sok tesztem volt,úgy csináltam,hogy minden nap ugyanabban az időben (du.) csináltam a tesztet,amikor elkezdett nagyon erősödni,elkezdtem délelött is csinálni. (ezt mondjuk sokáig nem kellett csinálni,mert tényleg csak akkor kezdtem délelött is a tesztelést,amikor már poz. közeli volt a teszt) Így viszont biztosan elkaptam az LH-csúcsot.Meg is lett az eredménye:)
Megkérdezhetem, hol vetted a 40db-os tesztet?
DM-ben, Rossmannban csak 5 db-osat láttam az nagyon drága úgy, a vaterásról meg sok rosszat hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!