Ha értessz a görbékhez, megnéznéd?
Most kezdtem el görbét vezetni,mert babát szeretnénk,de egyenlőre vannak még homályos részek.Szerintem eddig normális,és még nem volt meg a pé.Szerintetek?
19.és 25. én reggel hétkor mértél hat helyett ettől eltekinteve jó magas.
Hónaljban méred?
Inkább hüvelyben kellene. Nem baj a digitális. Higanyosat már nem lehet kapni mert kivonták a forgalomból.
Az a lényeg hogy mindig egy azon időben mérj tudom hogy nehéz de ebben rejlik a lényeg. Igy hó és ciklus elején még nem is gáz de amikor pé lesz meg esetleg hó vége hogy megjön-e - leesik-e a hő- vagy fenn marad és baba lesz akkor nem mindegy.
Sok sikert Neked ha megvan egy havi görbe nyugodtan linkeld be újra megnézzük!!!!
és ++++++++++++++++++++++++
Következő hónapban megpróbálom hüvelyben.Mostmár minden nap ugyanabban az időben mérem,bár szerintem így az elején nem volt gáz.
Köszi a drukkot.
Ha gondolod irj privit én is holnaptól kezdem mérni igaz nem a neten vezetem majd de tapasztalatokat cserélhetünk.
Tartsuk egymásban a lelket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!