Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha értessz a görbékhez,...

Ha értessz a görbékhez, megnéznéd?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el görbét vezetni,mert babát szeretnénk,de egyenlőre vannak még homályos részek.Szerintem eddig normális,és még nem volt meg a pé.Szerintetek?

[link]

2010. aug. 30. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:

19.és 25. én reggel hétkor mértél hat helyett ettől eltekinteve jó magas.

Hónaljban méred?

2010. aug. 30. 15:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Szájban,igaz digitálissal,mert sajna nincs higanyosom.De normális nem?
2010. aug. 30. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Inkább hüvelyben kellene. Nem baj a digitális. Higanyosat már nem lehet kapni mert kivonták a forgalomból.

Az a lényeg hogy mindig egy azon időben mérj tudom hogy nehéz de ebben rejlik a lényeg. Igy hó és ciklus elején még nem is gáz de amikor pé lesz meg esetleg hó vége hogy megjön-e - leesik-e a hő- vagy fenn marad és baba lesz akkor nem mindegy.

Sok sikert Neked ha megvan egy havi görbe nyugodtan linkeld be újra megnézzük!!!!

és ++++++++++++++++++++++++

2010. aug. 30. 15:43
 4/7 A kérdező kommentje:

Következő hónapban megpróbálom hüvelyben.Mostmár minden nap ugyanabban az időben mérem,bár szerintem így az elején nem volt gáz.

Köszi a drukkot.

2010. aug. 30. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha gondolod irj privit én is holnaptól kezdem mérni igaz nem a neten vezetem majd de tapasztalatokat cserélhetünk.

Tartsuk egymásban a lelket!!!

2010. aug. 30. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia, ha már elkezdted szájba mérni szerintem folytasd is ott, mert úgy lesz következő hónapban viszonyítási alapod, dokim azt mondta szájba, nyelv alatt tökéletes mérni. Még nem volt pé a diagrammod alapján, na de majd ezután:)
2010. aug. 31. 08:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszönöm.
2010. aug. 31. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!