Hanyadik hónaptól kezd el nőni a pocak? (:
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 16:27
1/3 anonim válasza:
Az attól függ...
Első terhességnél úgy 4 hónaposan.
De én pl. 7 hetes terhes vagyok, és akárhogyan is próbálom az öltözködésemmel titkolni, szinte minden nap megkérdezi valaki, hogy csak nem babát várok?! Ennek az oka, hogy 5. baba, és ilyenkor már nagyon laza minden, így igen hamar látszódni kezd...
2/3 anonim válasza:
szerintem kb a 3.hónaptól de amikor én terhes voltam,direkt kitoltam a hasam,hadd lássa az egész világ!!!olyan jó érzés volt!
3/3 anonim válasza:
nőni úgy a 12. héttől. Látszódni kicsit később-függően attól,milyen testalkattal van megáldva a kismama.
Nekem a 4. hónaptól volt észrevehető az első.- elég vékonyka voltam pedig,szép nőies csípővel:)
A második csak a 20. hét után kezdett látszódni,mert a pocakomon a bőr kicsit elfelejtett vissza húzódni- ezen már csak a szike segít.
Most,a 3.-nál már észre vehető,ha valaki kifejezetten oda figyel.
Üdv: 2 gyermekes,14 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!