Szerintetek lehet ez baba? Nagyon izgulok!
Figyelt kérdés
Jan. 29-én volt meg utoljára a mensim. Azóta semmi színezés, vagy ilyesmi nem volt.
Az utolsó együttlétünk a párommal márc 5-én volt. Márc. 4-én és 11-én csináltam tesztet, negatív lett.
Erős, színtelen folyásom van, max enyhén fehér. A hasam puffadt, a melleim is enyhén, hányinger, ilyesmi nincs, viszont gyakran járok pisilni, és rengeteget iszom, eszem. Fáradtabb vagyok, mint szoktam lenni és tudnék is aludni.
Pénteken megyek orvoshoz, de nagyon izgulok, hogy lehet-e baba.
Még annyit tennék hozzá, hogy kb 4-5 napja fáj a hasam, amikor nehezebbet emelek, vagy sokat vagyok álló helyzetben vagy bizonyos szögben ülök. Nem görcsöl, hanem fáj, feszül, szúr.
Vélemények?
2011. márc. 15. 19:41
1/6 ketteske válasza:
Miért nem tesztelsz? Az eredmény eloszlatná a kétségeidet.
2/6 A kérdező kommentje:
Írtam... 2 teszt és mindkettő negatív.
2011. márc. 15. 19:50
3/6 anonim válasza:
Ha januar 29en volt meg utoljara es teszteltel is akk tuti h nem baba van a doologban, hisz mar reg kikellett volna mutatnia.
4/6 anonim válasza:
De ird meg holnap h mivolt a dokinal. Kivi vok nagyon.
5/6 anonim válasza:
lehet bab, kitudja. majd írdd meg mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!