A mell hanyadik hónaptól kezd el nőni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 06:34
1/9 anonim válasza:
Huu...
Nekem még a terhesség nem is látszott, de melltartót kellett váltanom...
Kb a 2. hónaptól a feltűnőbb.
2/9 anonim válasza:
nekem is ugy volt mint az elsőnek!
3/9 anonim válasza:
nekem meg pl egyáltalán nem nőtt meg. melltertót is végig azt hordtam,amit elötte is. szoptattam is a kicsim,de akkor sem.
4/9 anonim válasza:
Nekem sem nőtt egyáltalán! Végig ugyanazt a melltartót hordtam! Szoptatásnál volt nagyobb egy kicsit,de új melltartót akkor sem kellett vennem,ráadásul olyan kicsi a mellem,hogy hiába szoptattam sűrűn két mellből így sem volt elég a tejem!
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. de a mellbimbó sőtétedett nem?
2011. márc. 15. 22:02
6/9 anonim válasza:
Az én mellem sem nőtt még, lassan az 5. hónapban vagyunk. Van akinek a szülés után nő meg, van akinél úgy ahogy az előzőeknél. Én is félek, hogy nem tudok szoptatni.
A mellbimbó viszont sötét lett, párom szerint a mellem keményedett is.
7/9 anonim válasza:
3ik vagyok. én azt sem vettemészre h sötétedett volna,ami felünt h a bimbó udvar nagyobb lett.
8/9 anonim válasza:
első vagyok..
Az én melleimnél kissebb már nem is létezik. A 70A melltartó is nagy nekem, normális körülmények között.
Az első terhességemnél nekem sem kellet melltartót váltanom, és ilyen kicsi mellből is volt elegendő tejem. 22 hónapig szoptattam. Úgyhogy a tejci nem a mell méretétől függ (szerencsére) :)
9/9 anonim válasza:
12.56os vagyok! A mellbimbóm sem változott,sem a mérete sem a színe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!