Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon sokba kerül egy meddősé...

Nagyon sokba kerül egy meddőségi kivizsgálás?

Figyelt kérdés
2008. febr. 4. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Az attól függ, hogy hová mész. A vizsgálatokat tulajdonképpen minden nagyobb kórházban el tudják végezni és ezeket a TB támogatja.

Ha magánklinikára mész, akkor viszont ki kell nyitni a pénztárcát.

De még az olyanhelyeken, mint pl. a Kaáli Intézet is azt ajánlják, hogy keresd fel a területileg illetékes kórházat és ott végeztess el minden vizsgálatot, amit lehet.

Sok vizsgálat elég összetett (pl. a hormonvizsgálatok), ezeket sok vidéki kórházban nem tudják megcsinálni. Ilyenkor Budapestre, Debrecenbe, Pécsre stb. utaznak a baba után vágyakozók.

Mivel a nők meddőségi kivizsgálása elég hosszadalmas és bonyolult (és a TB szempontjából rettenetesen kölséges), először mindig az apát vizsgálják. Ott egyértelműbb a helyzet. Legtöbb helyen szóva sem állnak veled, ha az apát még nem nézték. Persze biztos ez is kórház ill. orvos függő. Sok szerencsét!

2008. febr. 5. 05:47
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
A magándokid fog beutalgatni mindenfele (párod is), és az eredmények tükrében egyéb további vizsgálatokra. Mi a férjemmel (Szegeden) egyszerre mentünk a vérvételes hormonvizsgálatra (én), meg spermavizsgálatra (férjem)és mivel ez rendben volt, nekem menni kellett HSG-re, és mivel elzáródás van, ebben a hónapban megcsinálja a laparoskopiát meg a hysteroskopiát. Itt tartunk. És hogy a kérdésedre válaszoljak, azon kívül amit a magándokimnak fizettem a magánrendelésen, meg az utiköltségen kívül eddig nem került semmibe, még vizitdíjat sem kell fizetni a klinikán, mivel a sterilitás 1. az mentes "betegség".
2008. febr. 5. 08:12
 3/4 anonim ***** válasza:
92%
Szia!Előttem írók nagyon szakszerűek voltak,annyi biztos,hogy 1,5 év próba után tavaly mentem el belgyógyászhoz,aki 15 ezer forintért(magánrendelésen!!!) levett egy kémcsőnyi vért,megvizsgált,adott pár jó tanácsot,majd az eredményt postán kaptam meg,miszerint nincs semmi bajom,nem értik a vetéléseimet.MIvel a férjemnek már van 3 fia,vele egyenlőre nem akartak foglalkozni,mivel ő már 3 soron "bizonyított".Egyenlőre 2 év,és 3 vetélés után is várunk.De hogy mire ,már néha magam sem tudom????Sok sikert.Egy öreg róka
2008. febr. 5. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi magán kórházba járunk , a tb-seken nagyon hosszú várólista. Eddig kb. 300.000.-ft fizettem, aug.ban kezdtük 3 év próbálkozás után.
2008. dec. 22. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!