Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hihetek a halvány pozítiv...

Hihetek a halvány pozítiv tesztnek?

Figyelt kérdés
Ma teszteltem (x-epil) nagyon halványat a ciklusom 26 napján, 10 perc alatt jött ki. Általában 23-25 naposak a ciklusaim. Annyira halvány, hogy nem tudtam lefotózni, de én látom.
2011. márc. 10. 07:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ha nem káprázik a szemed és valóban ott van az a halvány csík, akkor az bizony pozitív!

Gratulálok!

2011. márc. 10. 07:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha időn túl jött ki és nagyon halvány is, akkor sztem vagy negatív vagy nagyon korán vagy még.
2011. márc. 10. 07:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha holnap reggel is látod a második csíkot akkor tuti pozitív :)
2011. márc. 10. 08:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Az x-epilbe én nem bízok,nem a legjobb teszt.Sőt az enyém legutóbb selejtes volt,a tesztcsíkon a bemerítési nyilak fölött volt valami kékes folt amikor kibontottam,aztán ott hozta ki a csíkot,csináltam egy másik fajta tesztet és full pozitív volt,amit az x-epil még ki se tudott mutatni.Csinálj másik fajtával,várom az eredményt írd meg.Sztem tuti pozitív,csinálj.
2011. márc. 10. 08:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem valószínű, hogy állapotos vagy, de mielőtt beleélnéd magad, a biztonság kedvéért csinálj még egy tesztet. Én a Gravi hCG-t ajánlom.
2011. márc. 10. 08:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Gravi hcg-t nem tudok itt venni, de mi a véleményetek a Gabrielről?
2011. márc. 10. 08:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Itt sokan használták és dicsérték a Gabrielt, biztosan megbízható!Drukkolok!
2011. márc. 10. 09:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Már nem emlékszem,milyen tesztet csináltam tavaly, de nekem is tök halvány lett lett rajta a 2.csík, nem tudtam eldönteni,most ez pozitívnak számít-e. Elolvastam a használati útmutatóját,és az volt rá írva, hogy ha halvány is a csík, az pozitív eredményt jelent. Másnap is csináltam egyet,másfajtát, az is halványabb lett, de itt mocorog mellettem egy 8 hónapos Kistündér:)))
2011. márc. 10. 11:39
 9/11 A kérdező kommentje:

Ilyen lett a görbém mára:

[link]

Megcsináltam a tesztet! Halvány + mint tegnap, csak most előbb megláttam.

Nem kellenne már erősödnie? Aggódom nehogy megint (volt már egy spontán vetélésem 3 hónapja) baj legyen!!!

Mi a véleményetek?

2011. márc. 11. 06:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok és nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen a terhességeddel!
2011. márc. 11. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!