Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyit E vitamint szedjek?

Mennyit E vitamint szedjek?

Figyelt kérdés
1-2 mm "kellene" vastagítani a méhnyálkahártyámat. 200 mg elég? Mellé szedek még folsavat!
2011. márc. 9. 08:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%
Én a második válaszoló voltam. A férjem a héten volt spermiumvizsgálaton, nagyon jó eredmény született, én úgy gondolom ez a vitaminoknak is köszönhető. Mi mindkettem napi 400mg E-vitamint és 1050mg folsavat szedünk. Szerintem az utolsó hozzászólóra ne halgass és nyugodtan egyed a vitaminokat. Az értékeke pedig biztosan sikerül feljavítanotok, mert a szervezet rendelkezik egyfajta folyamatos megújító funkcióval. A szervezet teljes állományát és ebben a csontok is benne vannak 365 nap alatt megújítja. A szervezt egy olyan új pulóver, amit bontunk és kötünk is egyszerre. Tehát nyugodtan egyed a vitaminokat, ami felesleges, az úgyis ürül. Ez a vitaminmérgezés csak ellenkampány, hogy minél több beteg és szerencsétlen gyógyszerfogyasztó-függő legyen.Hajrá!
2011. márc. 11. 15:41
 12/19 anonim ***** válasza:

Kedves 13:47-es lombikos kismama!

Remélem visszalátogatsz ehhez a kérdéshez!

Írtad, hogy teherbeesés előtt szedted az E-vitamint. És mikor hagytad abba? És pontosan mennyit szedtél?

Köszönöm szépen!

2011. ápr. 11. 12:55
 13/19 A kérdező kommentje:

Bár én a kérdező vagyok, de mintha olvastam volna valahol,hogy egy lombikos kismami 200 mg-ot szedett.

Én azóta beszéltem a dokimmal és mondta,hogy 400 mg-ot szedhetek én is és a férjem is!

Szedjük is serényen!

Eredményt, még nem tudok mondani, mert még csak most hétvégére nem várom!:)

2011. ápr. 12. 08:27
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok a "ráadás" kérdező.

Köszi, hogy válaszoltál.

Az az igazság, hogy nekem most volt a 3. lombikom és SIKERÜLT!

Én napi 200mg-t szedtem előtte jó pár hétig, csak nem tudtam, hogy meddig kell szedni.

De azóta én megkérdeztem és most már nem kell szedni, úgyhogy abbahagytam!

Remélem neked is meghozza a sikert! :)

2011. ápr. 13. 09:56
 15/19 anonim ***** válasza:
13:47-es volt kismami vagyok. Én 200-al kezdtem, aztán már több hónapon át 400-at szedtem egészen mai napig is, meg mellé folsavat. 9. héten elvetéltem, úgyhogy továbbra is szednem kell, mert kell a következő lombikhoz a jó nyálkahártya:D! A férjem is szedi, ugyanennyit, igazából mi már kb. 2 éve szedjük.
2011. ápr. 13. 13:39
 16/19 A kérdező kommentje:

Én most elkeseredtem! Ma vagyok a 26. napon. Tegnap délelőtt hazaszaladtam a melóból és csak úgy előttem egy tesztet! Egy perc múlva ránéztem, semmi. Ott is hagytam. Este azért csak ránéztem. Nagyon halvány, de látható pozi. Csináltam még este egy Gabriel-t, nega. Reggel még egyet. Na azt szétszedte férjem és azon még most látható egy nagyon-nagyon halvány csík, de nem tudjuk eldönteni,hogy rózsaszínes vagy fehér. De szerintem inkább szellemcsík, bár az estin nem volt, azt is szétszedtük! Ma meg jelentkezett ilyen nyálkás, tojásfehérjés szerű folyás. De pé más késő van szerintem, mensi előtt viszont nekem vizes folyásom van, és nem előtte ennyivel. Hétfő körül várom, de nem tudom pontosan, mert nem szabályosak a ciklusaim 29-32 nap között mozognak!

De szerintem nem sikerült a hónap!:(

De akinek igen, annak nagy GRATULA!:)))

2011. ápr. 13. 14:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem is volt folyásom terhesség előtt, más meg száraz... változó. Várj még pár napot, szerintem kicsit korai volt a teszt. Ha mégis pé volt ,akkor igencsak hosszú mensid lesz. De kiváncsian várom, hogy mi lett a vége...
2011. ápr. 18. 22:16
 18/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem tudom olvassátok-e még, de azóta lett rengeteg pozi tesztem!:)

Pénteken doki! Szurkoljatok!:))

2011. ápr. 19. 08:52
 19/19 anonim ***** válasza:

TUDTAM!!!:-D Ha pozi akkor pozi akárhogy szeditek szét a tesztet:-DDD

Gratulálok és ne izgulj, minden rendben lesz!

A lombikos volt kisanyuka vagyok meg az utolsó:-D

2011. ápr. 19. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!