Milyen vitamint szedjek teherbeesés előtt?
Nekem a nőgyógyász azt javasolta,hogy foggátló után rögtön próbálkozzunk a babával,mert nagyobb az esély a teherbeeséshez.És ugy is lett,első hónapban sikerült!Azért baj ha az ember kihagy már egy szemet is mert olyan alacsony a hormontartalmuk,hogy nagyon hamar kiürül a szervezetből!
Nekem a védőnő a folsavat és az e vitamint javasolta.Az orvos azt mondja,hogy semmi szükség semmilyen gyógyszerre!
Készülj fel rá, hogy a tabletta letétele után lehet, hogy nagyon kusza lesz a ciklusod. Én januárban hagytam abba, azóta egyszer volt rendes mensim...
Három hónapot kell várni a babaprojekt előtt miután abbahagyod a tablettát. A próbálkozós hónap előtt pedig 30 nappal kezdj el szedni folsavat.
Szerintem hiába szedjük a vitamint, ha: nincs peteérés, nem jókor voltunk együtt a férjünkkel, nem elég vastag a méhnyálkahártya...
Ez abban segít, hogy ha feltölti vitaminkészletünket, amivel felkészülünk a babánk befogadására.
Még nem jött össze a baba, de eddig nem volt szerencsénk az ovuval, hiszen egyszer sem voltunk együtt az ovu idején (tőlünk független okok miatt).
szia!
én 10 évet vártam a babámra (most 2 hetes),sok orvost láttam, sok hormont kaptam,de nekem nem ezek segítettek,hanem egy vitamin,ami a patikákban kapható, a neve: OVANT, kb9000ft,3x1 a napi adagja és 60 szem van benne.én nem tudtam beszedni a 2. dobozzal, mert jöttek a tünetek (csoki koviubival+pozitív teszt).
ez egy a szervezetet a terhességre felkészítő vitamin komplex, és még mindíg olcsóbb,mint akár csak az inszemhez valógyógyszerek, az ivf-ről nem is beszélve.
szerintem érdemes kipróbálni még ezt is.
nekem bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!