Szedjek-e magzatvédő vitamint, ha a nőgyógyász nem ajánlotta? Mikor kezdjem el szedni? Most a teherbe esés előtti 3 hónapos szünetben vagyok.
"Teherbe esés előtti szünet"? Úgy érted, most álltál le a tablettával?
Ha igen, és egyébként is érdemes megvárni, míg teherbe esel. Sokaknál ez hosszabb időt jelent, nem hinném, hogy érdemes hónapokig vitamint szedni előre.
Azért kívánom, hogy mielőbb összejöjjön!
Én bíztam a nőgyógyászomban, nem véletlen jártam hozzá!
Ő csak a folsavat ajánlotta az első hónapokban, bár én nyáron estem teherbe, és azt mondta, hogy változatos táplálkozással, sok gyümölccsel, elég vitaminhoz jut a szervezetem. Ahogy beköszöntött az ősz, jöttek a náthás megfázós idők, akkor mondta, hogy szedhetek pl. Elevitet! Tehát én a vitaminhiányos téli időszakban szedtem, az orvosom tanácsára. Ha azt mondta volna, hogy ne szedjek, akkor nem szedtem volna!
Mindenképp!
Én onnantól szedtem, hogy megtudtam, kismama vagyok 5hetesen és mellette természetesen rengeteg gyümölcsöt és halat is ettem. Szoptatás alatt is szedtem. Szerintem ezen nem szabad spórolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!