Mennyit E vitamint szedjek?
NEm lenne jobb egy orvost megkérdezni? Gondolod, hogy az itteni olvasók pontosan tudják, hogy NEKED mennyire lenne szükségesd? ILletve, hogy éppen ezt kellene szedned?
Szerintem menj el a nögyógyászodhoz, és töle érdeklödd meg, hogy mit kell tenned, és ne laikusok tippjeire akarj hallgatni, mert azzal adott esetben többet ártasz, mint használsz.
Köszi!
Voltam dokinál, de ő nem mondta,hogy szedjem, sőt azt sem, hogy vékonyabb lenne, mint kellene! De utána olvastam (meg ezt tudom is), hogy egy kicsit vastagodhatna. De gondolom azért vitamintól nagy bajom nem lesz!
Elsőnek: előbb tisztában kellene lenni a vitaminok fogalmával, és utána így lehurrogni,kioktatni valakit. Egészséges ember is szedhet semmiféle gond nélkül 400mg E-vitamint, ezt nem kell orvos aláírja:D
Kedves kérdező: utolsónak igaza van, én is megemeltem, és szedheted nyugodtan 400-800 mg mennyiségben. Nekem sokat segített az E-vitamin, a doki szerint "szárnyaltam" peteérés után a méhnyálkahártya tekintetében. Én mellé Femibiont is szedek. A férjem is szedte az E-vitamint, nekik jó a kiskatonák minőségére, szóval párodnak is adhatsz belőle, meg ovu körül igyon egy-két kávét napközben attól állítólag fürgébbek lesznek:-D Nekünk nem tudom mi vált be, de első lombikunk sikerült:-D
Jaj, nagyon köszönöm!
Mondjuk engem nem bántott meg az első válaszoló!:)
Ok, akkor megemelem 400-ra. A férjemnek elég a 200? Vagy neki menjen a 400?
Köszi!%
És szerinted azt az 1-2 mm-t fel tudom tornázni kb. egy hónap alatt? Április végén már élesbe szeretnénk csinálni!:))
Ezt már nem tudom, én nagyon régóta szedem, nem tudom az elején milyen hatása volt. Én az antioxidáns hatása miatt kezdtem el, később tudtam meg, hogy másra is jó.
Sok szerencsét, és amúgy ne stresszelj ezen, sok mindennek klappolni kell, ha mindenen el kezdünk idegeskedni akkor régen nem jó... csak élvezzétek a dolgokat és hidd el meglesz a babátok is!
Egy dologban nincs igaza a legtöbb válaszolónak: ugyanis a zsirban oldódó vitaminok (A;D;E;F;K) esetében elég hamar fennáll a túladagolás veszélye, mivel egyrészt a vitaminkészitményekben töményen, koncentráltan van benne a hatóanyag (ellentétben a természetes forrásokkal), másrészt ezek (a zsirban oldódóak) lerakódnak és felhalmozódnak a szervezetben.
HA meg az orvos szerint nincs semmi baj a kérdezövel, és csak saját maga gondolja, hogy szüksége lenne rá, akkor azért elég meggondolandó a dolog, mert többet árthat, mint amennyit használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!