Az orvos mit javasolt, hogy könnyebben teherbe esetek? Nem lombikra gondolok! Bővebben lent!
Nekem hátrahajló a méhem, és azt mondt az orvos, hogy esélyesebb ha hátulról csináljuk.
Egyébként én az első barátcserjés hónapban lettem terhes :)
Ja.. és igencsak foglalkoztam a dologgal, érdekes mégis teherbe estem :)
Utolsó voltam
Az E-vitamin az jó mindkettőtöknek, úgyhogy szedjétek tovább. Neked abban segít, hogy vastagabb lesz a méhnyálkahártyád ami a beágyazódáshoz nagyon fontos, a párodnak pedig a kiskatonái minőségén segít. Mi már egy másfél éve szedjük, hidd el, megéri, orvos ajánlotta.
A pózokról megoszlanak a vélemények:D az a lényeg, hogy a peteérést kapjátok el:D Azt figyelted amúgy valahogy, hogy van-e?? (LH teszt, hőmérőzés?)
Ki szoktam számolni! Meg érezni is szoktam..De van még egy kérdésem írnál rá valamit mert jó lenne tudnom.Köszönöm a választ
Március 1. -én jött meg és 3. -án elmúlt a havim. és 12-től 16. -ig kellene együtt legyünk a párommal. Az lehetséges, hogy most előbb legyen ovum? Mert nagyon szúr minden, hol. Vagy lehet, hogy babás lettem? Az előző hónapban?!
És a korai terhességnél feltétlenül kell, hogy fájjon vagy meg nőjön a mell?
Hát én a számolásban nem bízom, mert nekem már előtte pár nappal fájt, görcsölt ovukor, de mégis a 17-18. napon sőt volt olyan, hogy 22. napon volt ovulációm.
Én LH teszteltem és hőmérőztem, abból tutti láttam.
Amúgy meg a tünetek mindenkinél mások. Én amikor mentem vérvételre, hogy a terhessséget állapítság meg, még semmit nem éreztem, és utána sem. A mellem később feszült és nagyon fájt, de nem mindenkinél ugyanazok a tünetek.
Szerintem este ne tesztelj, bírd ki reggelig!!! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!