Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az orvos mit javasolt, hogy...

Az orvos mit javasolt, hogy könnyebben teherbe esetek? Nem lombikra gondolok! Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Például: tea, vagy vitamin, milyen póz stb...
2011. márc. 8. 09:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmit, ezek mind csak kitalált dolgok, semmi köze a teherbeeséshez. Én akkor lettem terhes, amikor nem foglalkoztam az egésszel, elmentünk nyaralni, bobozni, erdei vasútozni, szóval aktív nyaralás volt a kulcs, előtte, amikor vigyáztam magamra, mint a hímes tojásra, akkor semmi. Szóval szerintem a legjobb, ha nem foglalkozol a dologgal.
2011. márc. 8. 10:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem a Premens barátcserjét ajánlotta,abban a hónapban terhes is lettem:)Egy próbát megér:)
2011. márc. 8. 11:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem hátrahajló a méhem, és azt mondt az orvos, hogy esélyesebb ha hátulról csináljuk.

Egyébként én az első barátcserjés hónapban lettem terhes :)

2011. márc. 8. 11:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Ja.. és igencsak foglalkoztam a dologgal, érdekes mégis teherbe estem :)

Utolsó voltam

2011. márc. 8. 11:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Én ittam cickafarkfűt meg palástfű teát illetve E-vitamint de semmi! Ha belinkelek egy kérdést amit kiírtam írnátok rá választ..nagyon meg köszönném!!!
2011. márc. 8. 11:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Az E-vitamin az jó mindkettőtöknek, úgyhogy szedjétek tovább. Neked abban segít, hogy vastagabb lesz a méhnyálkahártyád ami a beágyazódáshoz nagyon fontos, a párodnak pedig a kiskatonái minőségén segít. Mi már egy másfél éve szedjük, hidd el, megéri, orvos ajánlotta.

A pózokról megoszlanak a vélemények:D az a lényeg, hogy a peteérést kapjátok el:D Azt figyelted amúgy valahogy, hogy van-e?? (LH teszt, hőmérőzés?)

2011. márc. 8. 12:25
 7/11 A kérdező kommentje:

Ki szoktam számolni! Meg érezni is szoktam..De van még egy kérdésem írnál rá valamit mert jó lenne tudnom.Köszönöm a választ

Március 1. -én jött meg és 3. -án elmúlt a havim. és 12-től 16. -ig kellene együtt legyünk a párommal. Az lehetséges, hogy most előbb legyen ovum? Mert nagyon szúr minden, hol. Vagy lehet, hogy babás lettem? Az előző hónapban?!

És a korai terhességnél feltétlenül kell, hogy fájjon vagy meg nőjön a mell?

2011. márc. 8. 12:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Meg arra is gondoltam, hogy vennék ma egy tesztet aztán este meg csinálnám a másikat meg reggel
2011. márc. 8. 12:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát én a számolásban nem bízom, mert nekem már előtte pár nappal fájt, görcsölt ovukor, de mégis a 17-18. napon sőt volt olyan, hogy 22. napon volt ovulációm.

Én LH teszteltem és hőmérőztem, abból tutti láttam.

Amúgy meg a tünetek mindenkinél mások. Én amikor mentem vérvételre, hogy a terhessséget állapítság meg, még semmit nem éreztem, és utána sem. A mellem később feszült és nagyon fájt, de nem mindenkinél ugyanazok a tünetek.

Szerintem este ne tesztelj, bírd ki reggelig!!! Drukkolok!

2011. márc. 8. 13:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2011. márc. 8. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!