Aki a jövőhétre nem várja, mik a tüneteitek?
Figyelt kérdés
Van aki csinált LH tesztet? Nekem ma reggel halvány pozitív lett. Tegnap még teljesen nega volt. Lehet baba?2009. febr. 18. 12:50
21/24 A kérdező kommentje:
Nekem is elvileg a menzesz 10-ére tette volna a PÉ-t, de előtte éreztem 2-3 nappal, akkor is volt tojásfehérjés a folyásom. De ha körülötte "belőttétek" a napokat, akkor bizony van esély, hogy a hasszurka babát jelez :) Nekem is a bal oldal fáj, egész a csípőmig kisugárzik. Remélem mindenki szééép pozitívat tesztel majd! :D:D:D
2009. febr. 18. 15:09
22/24 anonim válasza:
Sziasztok! Én is csatlakozom a jövő hétre nem várók népes csapatához. Én szerdára nem várom. Nekem hétfőn estefelé volt egy 2 órás durva hasgörcsöm, azóta csak finom nyomást, néha szurkálást érzek. Én már hétfő óta szédülök és émelygek, de nem merem beleélni magam, múlt hónapban is nagyot koppantam. Akkor el is határoztam, hogy csak a nemvárt után tesztelek, de már most azt számolom, hogy mennyi matematikai esélyem van a pozitív tesztre, ha pár nappal előbb csinálom meg...
Szörnyű ez a várakozás, de csak letelik ez is. Majd én is jelentkezem, ha teszteltem.
Á
23/24 anonim válasza:
Sziasztok! Én hétfőre nem várom, nagyon reménykedem. A melleim feszülnek, enyhe nyomást érzek a hasamon, ami nem kellemetlen. Máskor ilyenkor szokott enyhe folyásom lenni (mensi előtti héten) most nincs semmi. 37,1 a hőm. És kibírhatatlanul hisztis vagyok. :-)A napokban érdeklődtem a véleményetekről, hogy 38 évesen szertném első babámat. Akkor kedvesen biztattatok, remélem már el is dőlt, hogy nincs még későn. Sok sikert mindenkinek !
24/24 A kérdező kommentje:
Igen, én is írtam Neked, hogy vágj bele, nem vagy elkésve semmivel! Nagyon drukkolok Neked! :)
2009. febr. 19. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!