Tényleg mindenki teljesen leborotválja magát, ha nőgyógyászhoz megy?
Gondoljatok bele: anyukátok vagy nagymamátok leborotválja magát ha nőgyógyászhoz megy????? Ááá....
Nőgyógyász ismerős mesélte, hogy neki már az is élményszámba megy, ha nem mosdatlan a páciens... :-((
Hát ... én 13 éve gyantázom magam... Ha begyullad egy egy tüsző azt magamnak kibányászom.... de nem gyakori. Gyantázni meg abszolút nem fáj (már...az első 3nál bele akartam halni..:o))) ) utána meg nem szúr, ami nagyon fontos :o)
Én nem a doki miatt csinálom, hanem magam miatt. Anno versenytáncoltam és beza becsúszott a dressz a nunuba... elég hülyén nézett volna ki, ha őserdőbe csúszkál. Megszoktam és azóta így hordom. Ízlés dolga.
A nőgyógyásznk meg ez a legkevesebb baja...
Szia!
Én is csak fazonírozni szoktam, az egészet még nem mertem legyantáztatni, az fájhat nagyon. Szerintem fazonírozva is esztétikus, ami megmarad, azt rövidre szoktam vágni. Szerintem ez egyáltalán nem gáz. Látnak a dokik különbet is biztos! Különben meg ne azt nézze a doki, hogy hogy néz ki, vizsgáljon meg írja fel amit kell, és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!