Augusztusban volt egy miss. Ab. -om azóta, a baba elsőre összejött. Most meg sehogy nem akar. Mikor menjek dokihoz, hogy segítsen? A vetélés után egy hónapot vártunk, de hármat javasolt a doki, akárhogyis ennek már 5. hónapja.
Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 07:50
1/3 anonim válasza:
szerintem menj nyugodtan már most, szerintem lehet, hogy valami apró kis gond, ami gátol, de az lehet, hogy csak a lelki okok, miatt és a nagy nyomás miatt, meg amiatt, hogy már nagyon szeretnétek a babát azért nem jön össze. NYUGI, ha augusztusban elsőre összejött, most is sikerülni fog, és jó is, hogy nem azonnal, mert így tud erősödni a méhed és nagyobb az esélye egy sikeres várandósságnak! drukkolok, gondolkodj pozitívan!
2/3 anonim válasza:
Nekem májusban volt, 3 hónapot várni kellett, vártunk is, azóta volt mégegy vetélésem decemberben és azóta nem jön össze. De szerintem ezek között nincs összefüggés, hogy egyszer könnyen összejön, egyszer nehezebben. Nem szabad ezzel foglalkozni, mert kibuksz, ha mindig megjön. Amikor úgy érzi, hogy jönnie kell a kis anygalnak, akkor jönni fog! Szorítok! A doki egy év után fog elküldeni kivizsgálásra, de mivel egyszer már sikerült teherbe esned, nem ezzel lehet a gond. Én még várnék a helyedben!
3/3 A kérdező kommentje:
Azt hiszem felkeresem a nőgyógyászom, az a biztos. Legalább megynyugszom, ha mindent rendben talál. El vagyok keseredve, de közben félek is egy újabb terhességtől.
2009. febr. 18. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!