Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12. hét után (13. hétben)...

12. hét után (13. hétben) hogyan lehet elintézni az abortuszt?!

Figyelt kérdés
Nem a gyermeket nem szeretnénk hanem egyáltalán nem vagyunk még abban a helyzetben sem hogy magunkat fent tudjuk tartani nem hogy egy újszülött picit! Kérem aki át tudja érezni azt hogy a babának nem akarunk rossz életet csak az válaszoljon! Minden megoldás érdekel
2011. márc. 3. 11:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hogyhogy csak most derült ki?

Védekeztél?

Menses kimaradt?

Tesztet csináltál?

Dokinál voltál?

2011. márc. 3. 12:40
 12/20 anonim ***** válasza:
18%

14 hetesen volt missed ab-om. Tehát mi szerettük volna a babát, de meghalt. Nem sokkal előtte (12 hetesen) láttam, ahogy még vert a pici szíve. Évekkel ezelőtt történt, de még ma sem tudom feldolgozni, "előttem van" mindkét UH-s kép. Szerintem nézd meg UH-n és hidd el, akkor küzdeni fogsz az életéért. Ha semmiképp nem tud veletek maradni, adjátok örökbe. Nagyon sokan várnak babára.

Remélem ha ezt megnézed, meggondolod magad: [link]

2011. márc. 3. 12:59
 13/20 anonim ***** válasza:
56%
Bakker utolsó!EZT AZÉRT NEM KÉNE!!!!!!!
2011. márc. 3. 13:00
 14/20 anonim ***** válasza:
60%
12,59 es azért ez durva volt én 16hkm vagyok és akarom minden porcíkámmal a babám de ez megviselt bár ne néztem volna meg.
2011. márc. 3. 14:20
 15/20 anonim ***** válasza:
62%

én mindent megtennék hogy a helyedben lehessek.10 éve nem tudok teherbe esni pedig semmi bajom.

rengeteg család van a helyemben aki felnevelné ha te kihordanád.én is!

a bölcső alapítványt ha felkeresed tudnak segíteni neked bármelyik lehetőséget választod.

van egy telefonszám ami sagítségre váró terheseknek van.

nézd meg kérlek: [link]

2011. márc. 3. 15:11
 16/20 anonim ***** válasza:
65%
évek óta várunk örökbefogadható kisgyerekre,megszakad a szívem,hogy elvetetnéd. ő már nagy,nem véletlenül találták ki a 12 hetet. egészségügyi okokból egyébként a 16. hétig megszakítható a terhesség,de kérlek,gondold át százszor.nekem is volt abortuszom 19 évesen,egyedül a világban,most mindent megadnék,hogy visszaadhassam az életét. mi boldogan befogadnánk,ha megtartod.
2011. márc. 3. 15:25
 17/20 anonim ***** válasza:
60%

Őt valamiért elküldte nektek a Jó Isten. Minden okkal történik, ezt ne feledd. Édesanyám mindig azt mondja nekem, "ha ad nyájat, ad hozzá legelőt is". A ti életetek is rendeződni fog majd! Lehet, ez egy próbatétel, mennyire vagy erős. Nincs nagyobb bűn annál mint egy pici gyermek megölése. Ha végleg nem tudod megtartani, kérj segítséget vagy add örökbe.

Bárcsak az én pocakomban növekedne egy kisbaba!

2011. márc. 3. 17:50
 18/20 anonim ***** válasza:
39%
Azt hiszem nagyon rossz fórumon tetted fel ezt a kérdést. Lehetséges, hogy pont azért, mert tudtad mit fogunk válaszolni. Talán a lelked mélyén pont az abortusz ellen akartál megerősítéseket olvasni. Mégis milyen helyzetben vagytok? Írd le nekünk, hogy megértőbbek lehessünk, de leginkább, hátha tudunk olyan lehetőséget írni neked, ami segíthet.
2011. márc. 3. 21:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Először is sajnálom, ami veled történik. Másodszor. Magyarországon nem legális. Viszont Hollandiában igen. Ott a 24. hétig vesznek el babákat... Nem fűzök ehhez kommentet. A barátnőm is nagyon gondolkodott rajta, utána járt, de végül megtartotta a babát.

[link]

Nagyon gondold meg. Ha megcsináltatod, itthon már nem lesz bűncselekmény. Drága - kb. fél millió - és embertelen...

Válassz más megoldást! Szorítok, hogy minden rendben legyen veled/tek!

2011. márc. 7. 15:27
 20/20 anonim ***** válasza:

A helyzet az hogy valóban, ha nem vagy 18 év alatti, akkor a 12. hét után csak alapos orvosi indokkal lehet elvetetni a babát, azaz ha pl gondolom tuti hogy betegen születne, vagy hogyha pl olyan gyógyszert szedsz ami magzatkárosító és ezt egy szakorvos is igazolja. De ez az utóbbi ugye hazugság nemigen lehet, mert ennek igazolható dokumentált orvosi múltjának kell lennie hogy te miért szeded az adott gyógyszert.

Ami azt illeti énis anya vagyok van egy 10 hónapos gyönyörű fiam. Mégis megértelek. Én nem fogok itt fröcsögni neked hogy miért nem tartod meg, pedig annyi pár vár babára. Ez mind igaz. De ha már megszülöd, akkor úgysem leszel képes örökbe adni, ha kihordod és szenvedsz érte és majd elsőre megpillantod. Szóval ez hülyeség. És én így az egy gyerekkel vergődve anyagilag meg igencsak tudom hogy mit jelent az hogy az ember nem mer gyereket vállalni. Szerettük volna a fiunkat, terveztük, és sosem bántuk meg, de tény hogy nehéz anyagilag nevelni egy gyereket, többet meg pláne. Mi legalábbis nem élünk nagylábon. Én megértem őket őket, hogy nem vállalják, a terhesség meg szintén kiadásokkal jár, nem is beszélve a fizikai leterhelésről és egészségi kockázatokról. Ez azért nem olyan sétagalopp ahogy azok gondolják, akik még nem szültek. Iszonyatosan megterheli a szervezetet, sok nőnek rendesen taccsra is vágja a szervezetét. Van olyan ismerősöm aki pl végleg cukros lett a terhessége miatt. Ez nem játék. Sem anyagilag sem egészségileg.

2013. ápr. 5. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!