Mennyi idö az abortuszt elintézni? Mennyibe kerül?
szió
sajnalom, ami anyukaddal történt, és igazán semmi közöm hozzá, de ha van rá mód, ne vetesd el :((
en ugy tudom 12. hetig csinalnak abortuszt, illetve 20. hetig, egészségugyi szempontból (kromoszomarendellenesség miatt pl)
korulbelul 30 ezer forint, kicsit kevesebb.
dönts úgy, hogy ne bándd meg. vigyázzatok magatokra, és boldog karácsonyt kívánok!
Én 2 hete voltam abortuszon így pontosan tudom, hogy 28.540 forintba kerül. Én a 6. héten voltam először dokinál, és 9 hetesen volt a műtét. El kell majd menned védőnőhöz(nálunk a családvédelmi szolgálatnál van), és vele kell beszélned. Aztán kötelező nekik 3 napot várni, és utána újra menned kell hozzá. Közben laborba, és EKG-ra kell menned, és a kórházba időpontot kérni. De a védőnő úgyis elmond mindent.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, nekem sem volt könnyű. Én védekezés mellett lettem terhes, és 3. gyerek lett volna(van már két kismanóm) ezért anyagi okokból nem mertük bevállalni.
Anyukádnak jobbulást kívánok, neked meg sok erőt!
Szia,
Durván két hét, mire mindent el tudsz intézni. Doki ad beutalót laborra meg a család-védelmishez, időpontot azonnal kérj hozzá, ott két beszélgetés van, 3nap-1hét gondolkodási idővel, az összeg pedig kb 29eFt, ha nem tudsz semmilyen kedvezményt igénybe venni, mert olyan is van.
Kórházba is igazából a második beszélgetés után tudsz időpontot kérni:S
Biztos ez lenne a legjobb döntés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!