Kigondoltátok már hogy közlitek a nagy hírt apával és a családdal, ha összejön a kisbabóca? Szoktatok róla ábrándozni? Valami jó ötlet?
És ti a család többi tagjának mikor mondanátok el?
Mert én ugy gondolom, hogy babonábol csak a 12-ik hét környékén.
En is elterveztem hogy hogyan fogom elmondani, aztan a tervbol semmi nem lett olyan izgatott lettem. Reggel 6kor csinaltam a tesztet, o mar kint volt a nappaliban. Kiszaladtam a furdobol, es annyit mondtam: "Te is latod a masodik csikot vagy csak nekem csipas a szemem??" Aztan (szegeny tiszta komas volt meg) mondta hogy o is latja nagyon nagyon halvany, de nem mondott mast. Nem mutogattam neki elotte teszteket, nem tudta hogy az pozitiv e vagy negativ, azt hitte hogy a 2 csik az negativ. :) Aztan utana nagy csendben voltam, nem mondtam semmit, csak forogtak a gondolatok a fejemben, erre megkerdezte hogy miert vagyok ilyen csendben. Mondom neki, ha nem lennek terhes akkor nem lenne 2 csik a teszten!! Erre felkapott es sirva fakadt.. :)
6 hetes kisfiu anyukaja
apával? nem hiszem, hogy először az apukámnak fogom elmesélni.
Én inkább a férjemnek mondanám el, és egészen egyszerűen , fülég érő szájjal, boldogan.
és már ő is várná...tudja mikor nem kell megjönni, azért ennyire képbe kell, hogy legyen....
Apát úgy értettem, hogy a kis magzat apukájával természetesen....
Én is férjnél vagyok, de nem mindenki, ezért írtam így....
Talán félreérthető volt, úgy kellett volna, hogy a párotokkal...
De szerintem a többiek értették...:)
Ez sok mindent elárul egy férfi és nő kapcsolatáról.
Én nem csak apának tekintem őt, hanem a FÉRJEMNEK elsősorban. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!