Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Hány évesen szültétek...

Lányok! Hány évesen szültétek az elő babát?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi,hogy ki hány éves volt az első babánál,és mennyi ideig próálkozott mire összejött.Mennyire volt nehéz a picivel az első pár hónap/év.A párom és köztem a nagy a korkülömbség és ő már nagyon szeretne babát.Én is szeretnék,egyre többet jut eszembe,figyelem a hirdetéseket a reklámok,csak picit félek tőle hogy 19évesen még korai.Akár férfiak is válszolhatnak,hány éves korukba született az első pici?

Köszi a kommenteket előre is!:)

2011. márc. 1. 11:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
17 éves voltam, a férjem 21 amikor született a fiunk.Ma már 18 éves, mi pedig még igazán fiatalok vagyunk, és túl vagyunk minden kisgyerekes procedúrán, amit más még csak most kezd.Nekünk már nem kell azon filózni, hogy hogyan utazzunk el kettesben, hogyan menjünk szórakozni, mikor rohanjak a oviba, iskolába, szóval csak előnyét látom a dolgoknak.
2011. márc. 1. 12:28
 22/31 anonim ***** válasza:
21 éves voltam mikor fogant 22 évesen szültem.Most 1 hónapos.Eddig minden rendben volt nem érzek nehézséget csak szeret fent lenni éjjel a kis lurkó.Ha ennyire szeretitek egymást és nincs különösebb akadálya a babának szerintem semmi gond a koroddal főleg ha te is szeretnéd a picit.Ja és 2 hónap alatt jött össze.Minden jót!!!
2011. márc. 1. 12:33
 23/31 anonim ***** válasza:
24 voltam a párom 30. Ő már korábban is szeretett volna, nekem még ott volt a suli, így miután befejeztem semmi nem gátolta hogy babát vállaljunk. Tökéletes időpont neki is nekem is. Sosem voltunk bulizósok, én életembe 1szer voltam bulizni a szalagavatómon, soha többet nem vágytam rá. Az amire én vágyom azt a kislányommal együtt is tudjuk csinálni, nagyokat sétálni a folyóparton, strandra járni, vásárolgatni.
2011. márc. 1. 12:35
 24/31 anonim ***** válasza:

28 voltam

elsőre jött

nem volt nehéz az első év (13 hónapos a kisfiam)

Amúgy a barátodnak tudnia kell, hogy te még nagyon fiatal vagy a gyermekhez, ha tényleg szeret téged és fontos vagy a számára, téged kellene először „felneveljen”, tehát ösztönöznie kellene abban, hogy tanulj, amíg tudsz. Valszeg ketyeg az ő órája is, de hát a férfiak még 90 évesen is nemzőképesek, szóval ideje van bőven.

2011. márc. 1. 13:23
 25/31 anonim ***** válasza:
21 évesen.Párom 26 volt.
2011. márc. 1. 13:31
 26/31 anonim ***** válasza:
Ebben nem lehet általánosítani ,nem vagyunk egyformák. Utólag az én véleményem 34 évesen ,bár szültem volna 19évesen ,mind sem várjak a megfelelő háttérre. Most nem azon fájna a fejem,miért nem jön össze. Nagyon sok nőt ismerek akik család,munka mellett lediplomázott és karriert futott be. Viszont fordított eseteket is ismerek akik, se gyerek,se iskola,se karrier... Mindenkinek más az életcélja,és mástól boldog. Ha valaki gyereket szeretne,és nem felelőtlenül akkor hajrá nem a kor számít.
2011. márc. 1. 13:59
 27/31 anonim ***** válasza:

25 éves voltam

férjem is 25

öt évet próbálkoztunk, lombik stb de az nem jött össze, majd természetes úton igen.

Ha újra kezdhetném akkor is így tennék, és ha a sors adta volna húsz évesen nagyon örültem volna neki. Neked a párod 40 éves, ő már lenyugodott, nem egy hülye felelőtlen srácnak szülnél, én a helyedbe belevágnék, a sors úgy is tudja, hogy mikor leszel kismami, lehet azonnal, lehet csak évek múlva jön össze.

2011. márc. 1. 14:30
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Bár én még nem szültem, de 18 éves korom óta erre készülök. Most 26 vagyok, és közel 2 éve küzdünk egy babáért. Minden álmom volt, hogy huszonegynehány évesen szüljek, sajna erről szépen lassan lecsúszok, és rettentően bánt.

Csak akkor vágj bele, ha minden porcikáddal azt érzed, hogy készen állsz. Ha egy csepp fenntartásod is van, várj 1-2 évet, bőven időben vagy!

2011. márc. 1. 14:43
 29/31 A kérdező kommentje:
Köszi a komikat.Jól esik ez a sok támogató szó.Jah!És a párom pont azt súlykolja hogy menjek egyetemre de tudom hogy titkon már babát szeretne.Beszéltünk róla és azt mondta hogy csak akkor vállaljam ha mellette menni fog a tanulás és valóban ezt akarom..:)
2011. márc. 1. 18:11
 30/31 anonim ***** válasza:
20 évesen szültem a fiamat, aki elsőre sikerült.Most 28 vagyok és 7 hónapja próbálkozunk a tesóval.
2011. márc. 1. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!