Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Hány évesen szültétek...

Lányok! Hány évesen szültétek az elő babát?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi,hogy ki hány éves volt az első babánál,és mennyi ideig próálkozott mire összejött.Mennyire volt nehéz a picivel az első pár hónap/év.A párom és köztem a nagy a korkülömbség és ő már nagyon szeretne babát.Én is szeretnék,egyre többet jut eszembe,figyelem a hirdetéseket a reklámok,csak picit félek tőle hogy 19évesen még korai.Akár férfiak is válszolhatnak,hány éves korukba született az első pici?

Köszi a kommenteket előre is!:)

2011. márc. 1. 11:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Én nem voltam bulizós soha. Már a gondolatától is rosszul voltam. Így nem csapásként éltem meg, hogy teherbe estem. Bár akkor kezdtem a második szakomat az egyetemen, egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy jobb lenne lepasszolni a szüleimnek vagy hogy ne szüljem meg. Persze vizsgázáskor rá kellett bíznom a szüleimre vagy a férjem vett ki szabit, de azt a pár napot leszámítva soha nem bíztam másra és olyan programokat kerestünk a férjemmel, ahová gyereket is lehet vinni. Nem is kívánkoztam "felnőtt" bulikba. És mint írtam, azóta van egy második kislányunk is, akit ugyan terveztünk, de csak fél-egy évvel későbbre. Abszolút nem bánom, hogy így alakult, tudok mellettük tanulni, szakdogát írni és (velük együtt) szórakozni is.

Évente 1-2 alkalom "bulizás" meg nem nagy bűn! Ismerős házaspár mindkét tagja 32 éves, 2 pici fiuk van és bálokba, bulikba, politikai rendezvényekre járnak, a gyerekeket meg rásózzák a nagyiékra.

2011. márc. 1. 12:10
 12/31 A kérdező kommentje:
Értem.Semmi gond.Csak szerintem ez rengeteg dologtól függ.De főképp intelligencia. XDD
2011. márc. 1. 12:11
 13/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt mondom hogy ezt neked kell érezni, korai-e vagy sem. Ha te úgy érzed elég érett vagy hozzá és szeretnéd is akkor nem korai :) Ha viszont máshogy érzel, várj vele.

2011. márc. 1. 12:11
 14/31 anonim ***** válasza:

19 évesen egy 40 éves férfinek gyereket szülni elég meredek :) Mióta vagytok együtt? Neki vannak már gyerekei, családja?

25/N

2011. márc. 1. 12:14
 15/31 A kérdező kommentje:

Egyedül attól féltem,hogy nem tudnám megcsinálni mellette az egyetemet,de úgy látom vannak többen is akiknek ment.:)

Köszönöm a sok segítséget.Mindenki nagyon hasznosakat írt.:))

2011. márc. 1. 12:15
 16/31 anonim ***** válasza:
31 ÉVES VOLTAM,AMIKOR MEGSZÜLETETT A KISFIUNK,A FÉRJEM PEDIG 23!!!MOST TERVEZZÜK A MÁSODIK BABÁT.nEM ÉRTEK EGYET AZ ELSŐ VÁLASZOLÓVAL,VAGY AKKOR AZ ÉN FÉRJEM A KIVÉTEL...
2011. márc. 1. 12:15
 17/31 anonim ***** válasza:

Én 27 vagyok, most várjuk az első babát, 3 év után jött össze. Férjem 3o éves.

19 évesen korai. És ez nem intelligencia kérdése. Nagyon nem!! Tanulj előbb, utána baba, ráérsz még bőven 3-4-5 évet.

2011. márc. 1. 12:17
 18/31 A kérdező kommentje:

Szia!

3éve vagyunk együtt 6éve ismerjük egymást,de elejinte csak ismerősök voltunk,aztán ismerkedtünk meg KICSIT jobban,mert fiatal voltam+barátként tekintettem rá,megvárta míg én közeledek és csak akkor lett több.Nagyon szeretjük egymást nekem volt töb kapcsolatom is de egyikbe se voltam szerelmes.Erre csak utólag jöttem rá.Neki nincs családja,nem is volt.Nem házasodott meg eddig,mert az igazit várta.Engem már eljegyzett.Építettet "nekem" egy gyönyőrű házat,megbízható munkahelye van és ami a legfontosabb érzebb hogy legalább annyira szeret mint én őt. :) Amúgy szerintem a korkülömbség csak akkor "válló ok" valamilyen téren gátolja a párt,de teljesen egyhullámhosszon vagyunk mindenben.

2011. márc. 1. 12:21
 19/31 anonim ***** válasza:
21 éves voltam, mikor elkezdtünk próbálkozni, 22 mire megfogant, 23 évesen fogom megszülni.
2011. márc. 1. 12:27
 20/31 anonim ***** válasza:

29évesen estem teherbe,és 30évesen szültem. Már sokkal hamarabb szerettem volna babát,de nem volt meg a megfelelő pasi. Sajnos mindég lúzerekkel akadtam össze. 23éves voltam mikor talán lehetett volna gyerekem,de vettem be esemény utáni tablettát. A párom és köztem 1év 8hónap van az ő javára. 4és fél éve ismerjük egymást,és 1éves a kislányunk. Szóval mi nem kapkodtunk el semmit.

Elsőre összejött,úgy hogy nem védekeztünk. Az első 3hónap volt nagyon húzós,de ahogy nő egyre könnyebb.

Hogy 19évesen korai e azt így nem lehet megmondani,az én anyukám is 19 éves volt mikor engem szült. Sokszor én is belegondolok hogy már nekem is lehetne egy 12-13éves gyerekem.

2011. márc. 1. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!