Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha volt beágyazódásos vérzéset...

Ha volt beágyazódásos vérzésetek, milyen színe volt és milyen volt az állaga? Meddig tartott?

Figyelt kérdés
Kérem csak azok írjanak, akiknek volt ilyen vérzésük!Köszönöm előre is a válaszokat!
2011. febr. 25. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem minimális vérzés, inkább barnázás. A tisztasági betéten egy-egy kis folt. 1-2 napig tartott csak.
2011. febr. 25. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
A nemvárt előtti napon törléskor egy rózsaszínes barnás folyásféle a papíron, betéten semmi, el is könyveltem, hogy meg fog jönni mert nekem mindig napokig pecsétel előtte, de nem jött meg, baba volt.
2011. febr. 25. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem inkább csak barnázás volt, olyan mint mielőtt megjön kb. 1-2 napig tartott. (én azt hittem felfáztam amúgy :) )
2011. febr. 25. 17:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nagyon félek h nálam is ez lesz!szerintetek nagy az esélye, h tabi mellett megfogan egy baba?yasminellét szedek! volt h kimaradt egy szem de azaz előző hónapba volt és akkor megjött a mensi!most még van 9 szem gyógyszer de van ez a barnázás!
2011. febr. 25. 17:21
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem elején picit véres azután barna.2-3 napíg tartott.ezért is mentem dokihoz mert azt hittem baj van.de terhes vagyok!!!!!!!!!
2011. febr. 25. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:
A gyógyszer is okozhat köztes vérzést, szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy becsúszott a baba.
2011. febr. 25. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:
A feltételezett peteérésem utáni 5-8. napon volt,m rózsaszín kis krémes folt a wc-papíron pisilés után.
2011. febr. 25. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!